Skocz do zawartości
IGNORED

czy oplaca sie kupic takie sluchawki?

Point84

Rekomendowane odpowiedzi

witam. mam tylko prosbę/pytanie, czy warto kupic takie sluchawki?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) nie znam się specjalnie na sluchawkach, z góry dziekuje za wszystkie wypowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/16572-czy-oplaca-sie-kupic-takie-sluchawki/
  • Redaktorzy

jak nie chcesz wydać majątku i nie stracić słuchu to w top hi-fi (ww.tophifi.pl) są w promocji Koss UR40 za 199. Wato ich posłuchać.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) cos jest nie tak z tym linkiem

Ukryta Zawartość

sorry ze nic nie pisalem, ale mialem chwilowe problemy z netem. to szkoda, bo zalezy mi zeby kupic cos do 50zl na allegro, bo nie mam przejsciowo na czym sluchac. wiem ze za taka cene super sluchawek nie kupie, ale zeby chociaz jakos graly

stary, rece z daleka od tych "sluchawek" !

O ile do komputera sie jeszcze nadaja do pogrania (bardzo krotkiego) to do muzy juz absolutnie nie. Co wiecej sa BARDZO niewygodne, a ten palak bedzie ci tak uciskal glowe ze naprawde mozna zwariowac. Kiedys mnostwo godzin spedzalem z nimi na uszach grajac w Quake'a i musialem sobie podkladac rozmaite szmatki gabki pod ten palak zeby mnie tak nie uciskal.

Absolutnie nie polecam !!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - to nie słuchawki tylko wyrób słuchawkopodobny.....

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.