Skocz do zawartości
IGNORED

TOPPING MX3S PRZETESTUJ I WYGRAJ!!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie,

zapraszam wszystkich do naszej zabawy gdzie zasady są bardzo proste. Wystarczy zapisać się do testu po niższym poście a po tygodniu odsłuchów odesłać do kolejnej osoby z listy. A także napisać recenzje oraz wrażenia po odsłuchu. Bez kaucji czy dodatkowych kosztów. Jedyny koszt to wysyłka do kolejnej osoby. Liczy się zabawa oraz muzyka.  Tradycyjnie autor najlepszej recenzji wygrywa urządzenie dla siebie. Każda osoba będzie miała tydzień na przetestowanie wzmacniacza i prośba żeby w ciągu tygodnia od testu napisała recenzje i swoje wrażenia z testu.

Tym razem do waszej dyspozycji będzie TOPPING MX3S wzmacniacz stereo grający w klasie D mający na pokładzie DAC oraz BT. A także wzmacniacz słuchawkowy. 

Zapraszam 10 chętnych osób do przetestowania. 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

www.Audiomagic.pl - sklep prowadzony przez pasjonatów dźwięku.

Zapraszamy na odsłuchy do salonu w Warszawie!

https://www.audiostereo.pl/topic/163908-topping-mx3s-przetestuj-i-wygraj/
  1. 1.Wito76
  2. AndrzejPiaseczno

Mało nas a fajny sprzęt mimo że budżetowy 🙂 

Młody dostał kompa na komunię w maju i póki co nie ma (fajnego) nagłośnienia. Starszy synek ma właśnie takiego tzn podobnego malucha, do tego DACa i monitory i powiem wam, że takie sprzęty potrafią zaskakująco dobrze zagrać. Pisałem w innych wątku, ogarnąłem takimi mini wzmacniaczem covidową domówkę sylwestrową 2 lata temu i naprawdę obciachu nie było. 

3 godziny temu, Wito76 napisał:

Młody dostał kompa na komunię w maju i póki co nie ma (fajnego) nagłośnienia. Starszy synek ma właśnie takiego tzn podobnego malucha, do tego DACa i monitory i powiem wam, że takie sprzęty potrafią zaskakująco dobrze zagrać. Pisałem w innych wątku, ogarnąłem takimi mini wzmacniaczem covidową domówkę sylwestrową 2 lata temu i naprawdę obciachu nie było. 

Tutaj jest mamy już daca na starcie z czasem oczywiście możemy dać coś lepszego. Ja po sprzedaży moich monobloków działałem na PA3s i byłem bardzo zadowolony. Ma u mnie dożywocie bo ratuje w momencie jak sprzedałem jeden klocek i czekałem na 2. 

dopisuje

1. Wito76
  2. AndrzejPiaseczno
  3. @rejbis

A co tam 😉 sprawdźmy;) 

Jak można prosić to wchodzę na listę 🙂

-- Audiolab M-PWR -- Audiolab M-Dac -- Dali Menuet -- Rel T-zero -- Głośnikowy: Chord Rumour X --

15 godzin temu, gokar83 napisał:

A co tam 😉 sprawdźmy;) 

Jak można prosić to wchodzę na listę 🙂

1. Wito76
  2. AndrzejPiaseczno
  3. rejbis
  4. gokar83

Mówisz i masz 🙂

37 minut temu, simopl napisał:

Fajna sprawa. Poproszę o wpisanie na listę. Dzięki 🙂

1. Wito76
  2. AndrzejPiaseczno
  3. rejbis
  4. gokar83
  5. simopl

Witam. 🙂

Mamy kogoś jeszcze chętnego??

@Wito76 pls o adres na priv

@Audiomagic.pl Dostałem wiadomość na priv by podać dane do wysyłki. A mógłbym być jednak drugi w kolejce, czyli teraz [mention=52777]AndrzejPiaseczno[/mention] byłby pierwszy a ja za nim . No tak trochę pechowo wyszło, że kolega Payong wysyła mi właśnie Cayina do testów. No i z jednej strony fajnie, miałbym w jednym tygodniu dwie nowe zabawki do testów. Ale z drugiej strony dobrze byłoby rzetelnie potraktować testy i skupić się na jednym urządzeniu. Nie lubię po łebkach testować i byłoby to na pewno ze szkodą dla recenzji.
Jeśli [mention=52777]AndrzejPiaseczno[/mention] nie może to oczywiście wezmę teraz Toppinga.

@AndrzejPiaseczno jak nie masz nic przeciwko to pls wyślij dane.

8 godzin temu, dedal75 napisał:

Chetny

1. AndrzejPiaseczno
  2. Wito76
  3. rejbis
  4. gokar83
  5. simopl
  6. Ape
  7. dedal75

Witamy na pokłądzie

Właśnie nie... poczekam jeszcze dzisiaj i ew. puscimy do osoby nr 3. 

Z ciekawostek sam planuje MX3s wziąć jako zestaw pod TV 🙂

Oki. 

Jako zestaw pod TV też myślę że to fajny pomysł. Bo tutaj to albo trzeba grubo, czyli kino domowe, albo właśnie taki sprzęcik stereo jak MX3s i jakieś monitory. Też docelowo myślę o czymś takim pod TV. Ale póki co mam inne obszary w swoim audio do doinwestowania i temat na pewno nie w tym roku. Do filmów, kanałów muzycznych czy obejrzenia czegoś z aplikacji smart typu Youtube taki sprzęt super. Ja np zawsze jak oglądam mecz to odpalam wzmacniacz i kolumny i zupełnie inaczej się ogląda wtedy, nawet jak z Mołdawią gramy 🙂.

21 minut temu, Wito76 napisał:

Oki. 

Jako zestaw pod TV też myślę że to fajny pomysł. Bo tutaj to albo trzeba grubo, czyli kino domowe, albo właśnie taki sprzęcik stereo jak MX3s i jakieś monitory. Też docelowo myślę o czymś takim pod TV. Ale póki co mam inne obszary w swoim audio do doinwestowania i temat na pewno nie w tym roku. Do filmów, kanałów muzycznych czy obejrzenia czegoś z aplikacji smart typu Youtube taki sprzęt super. Ja np zawsze jak oglądam mecz to odpalam wzmacniacz i kolumny i zupełnie inaczej się ogląda wtedy, nawet jak z Mołdawią gramy 🙂.

U mnie to tak zwana "wspólna decyzja" że to jedyne co moze byc za soundbar 😛 

1. AndrzejPiaseczno
  2. Wito76
  3. rejbis
  4. gokar83
  5. simopl
  6. Ape
  7. dedal75
  8. BobW
  9. rejbis
  10. Rafał_79

Witam 🙂 

Wyszło małe zamieszanie wiec robimy tak w poniedzialek wysylam do @AndrzejPiaseczno tour bedzie miał poślizg mały  ale damy rade zachować zasade wysylki w poniedziałek 🙂

6 godzin temu, Audiomagic.pl napisał:
  1. AndrzejPiaseczno
  2. Wito76
  3. rejbis
  4. gokar83
  5. simopl
  6. Ape
  7. dedal75
  8. BobW
  9. rejbis
  10. Rafał_79

Witam 🙂 

Wyszło małe zamieszanie wiec robimy tak w poniedzialek wysylam do @AndrzejPiaseczno tour bedzie miał poślizg mały  ale damy rade zachować zasade wysylki w poniedziałek 🙂

Ja tylko chciałem zgłosić mały chochlik drukarski 🙂

Użytkownik rejbis poprosił o wykreślenie go z listy testujących a został dopisany... drugi raz.

4 minuty temu, Rafał_79 napisał:

Ja tylko chciałem zgłosić mały chochlik drukarski 🙂

Użytkownik rejbis poprosił o wykreślenie go z listy testujących a został dopisany... drugi raz.

Kontrola podstawą zaufania 😉

Dziękuje za zwrócenie uwagi.  

1. AndrzejPiaseczno
  2. Wito76
  3. rejbis
  4. gokar83
  5. simopl
  6. Ape
  7. dedal75
  8. BobW
  9. Rafał_79

• Pokaż nowe odpowiedzi