Skocz do zawartości
IGNORED

lista aktualnie zalogowanych osob

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie czy ja pisze w jakims trudnym języku? Nie chce byc na tej liscie a chce byc zalogowany... to naprawde takie skomplikowane? A dlaczego nie chce to juz nikogo nie powinno nikogo interesowac. Nie chce i juz!

Nie rozumieim dlaczego wasz glos ma wazyc wiecej niz moj. Nie chce byc na liscie i to sie liczy. Argumentacja jest sprawa wtorna. Jesli chcecie zajmować sie sofistyką to uzasadnienie koniecznosci istnienia listy to dobry do tego przyczynek.

Takie sa prawa demokracji. Musisz sie z nimi pogodzic. Wiecej - ze wzgledu na te chec ukrycia sie jestes osoba podejrzana, tym bardziej musiz byc widoczny. Dac mu font +2 stopnie i blink !

Prosze bardzo: rzadzi wiekszosc, jako mniejszosc masz zamknac twarz i znosic te rzady z usmiechem na ustach, gloszac peany o tolerancji. A jak sie nie podoba, to spaaaadolini na alt.dres.czteropaskowy.karki ;)

• Redaktorzy

Mars - tak trudno Ci zrozumieć, że jeśli wszyscy są "za" a tylko Ty jesteś "przeciw" to jesteś na przegranej pozycji? ;-)

ps. Ja jestem oczywiście "Za" :-))

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Bardzo mocno popieram Marsa.

Uwazam, ze problemy raczej maja ci, ktorzy chca widziec kto i gdzie i jak i kiedy i po co i jak dlugo siedzi na forum;) (niektorzy, zdaje mi sie, chcieliby miec dostep do wszystkich statystyk forum...), ale doceniam tez praktycznosc takiej listy w pewnych konkretnych sytuacjach. Apeluje do Lukara, by zamiescil opcje 'disable' - kto nie chce byc widoczny na tej liscie nie powinien byc widoczny.

Podobnie jak Mars tylko sie gorzko smieje z argumentacji typu "jesli nie masz nic do ukrycia nie powinno Ci to przeszkadzac", "takie prawa demokracji", itd...

Pozdrawiam.

Ale ja nie chce uszczesliwiac wszystkich. Chcialbym tylko prostej rzeczy z której "wszyscy" nie musza korzystac. Pozatym co to znaczy wszyscy? Masz jakis mandat zeby wypowiadac sie w imieniu wszystkich?

i_nemes, przeciez to tylko zarty.

Mars, a nie przeszkadza ci, ze wogole twoj nick jest uwidoczniony po lewej ? Chcialbys byc adminem listy z uzytkownikami o tak wyrafinowanych potrzebach ?

Dudivan napisal:

>i_nemes, przeciez to tylko zarty.

tak tak - dlatego sie gorzko smieje;).

(chociaz tak naprawde logika: "nie masz nic do ukrycia, wiec sie odkryj;)" wcale nie jest smieszna)

napisal tez:

>Mars, a nie przeszkadza ci, ze wogole twoj nick jest uwidoczniony po lewej?

Nie rozumiem po co stosowac takie 'rozmywajace problem' retoryczne chwyty;-)? Czy Mars cokolwiek o tych nickach po lewej wspomina? Zgodnie z taka logika rownie dobrze moznaby napisac zaraz: Dudivan, a moze chcialbys miec tez przeglad wszystkich adresow IP z filtrowaniem wg nickow z dokladnymi statystykami z wyszczegolnionymi godzinami logowania poszczegolnych uzytkownikow, itd, itd, ale przeciez NIE O TO tutaj idzie, nie o tym tutaj mowa. Skoro nawet wiekszosc chce sobie ogladac kto byl na forum w ciagu ostatnich 5 minut to ci co nie chca byc widoczni powinni miec techniczna mozliwosc 'niewidocznosci', koniec piesni.

Pozdrawiam.

>mars

Coś mi sie widzi, że jeszcze troche i zostaniesz okrzykniety 'podburzaczem' i wicgrzycielem. Chyba powinieneś złozyc samokrytykę:-)

PS. A tak naprawde, to ten ficzerek to psu na d...;-)

Zmodyfikowany bylby przydatniejszy. Chcialbym miec mozliwosc szybkiego sprawdzenia, czy dana osoba jest on-line i kiedy dokonala ostatniego wpisu. To ostatnie 5 mim. to rzeczywiscie tylko ficzerek.

A ja przyjmuję wszystko z dobrodziejstwem inwentarza.

No - może zacznę sie trochę burzyć, gdy obok nicków pojawią się informacje na temat stosowanej diety, przebytych chorób, pożycia małżeńskiego, przebytych operacji plastycznych...

Dobry pomysł Lukar! Widzę, że szlifujesz swoje dzieło :) Ładnie, Ładnie! Wydaje mi się że lepszym miejscem na tą liste jest dolna część strony a nie górna... - w końcu ona bedzie coraz dłuższa i dłuższa...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.