Skocz do zawartości
IGNORED

lista aktualnie zalogowanych osob

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Mars, 5 Mar 2005, 12:04

>Bezsensowny pomysl, sciagniety z HI-FI i muzyka. A moze ja nie chce, by ktos wiedział czy ja akurat

>jestem, czy nie. Jestem przeciw!!!!

A masz coś do ukrycia?:-)

echhhhhhh............

nameless na jak zwykle dziwny problem..........

nie wiem czym się tu burzycie?

to występuje na każdym cywilizowanym forum - lista aktualnie na nim obecnych

więc nie rozumie malkontentów

jest ok

Z tym że z tego co widzę to jest to wyświetlane tylko ostatnie odoby zalogowane w ciągu 5 min - to nie bardzo bo nic nie daje. Dobrze było by gdyby gdzieś na dole były nicki zalogowanych osób w ogóle i jak by się dało wtedy proponował bym wprowadzenie wiadomości prywatnych do poszczególnych osób (klik na link nicka wyświetla okienko do wysłania wiadomości prywatnej - to było by wg mnie dobre i pożyteczne.

Pozdrawiam

Czy moglabys przeczytac to co napisalem wczesniej zanim skomentujesz?

Dokladnie o tym pisze, moja obecnosc chce by sie manifestowala wpisami, a nie tym ze sie zalogowalem i TO WIDAC. Chciłbym byc zalogowany i jednoczesnie nie byc na liscie... to naprawde nie ma nic wspolnego z GG. A rady ze moge sie logowac jako gosc sa tak swietne, ze moze ich wcale nie byc

dziekuje

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.