Skocz do zawartości
IGNORED

Co sadzicie o takim ustawieniu sprzetu?

ins

Rekomendowane odpowiedzi

A no tu macie racje :) Faktycznie gosciowi nie mozna nijak przetlumaczyc ze nie ma racji, ale mam wrazenie ze po tylu komentzrzach to pewnie kolumny juz dawno stoja na podlodze :) hahaha

Z drugiej strony mam male pytanie. Wie ktos cos na temat wzmacniacza SONY TA-S7? Mam taki wzmacniaczyk ale musialem gop naprawic bo wiem tylko tyle ze w tych modelach to termobezpieczniki siadaly w trafach.... Rozkkrecilem, patrze, a tam transformator zalany betonem... Ale jak juz pozbieralem czesci i zalaczylem to... no no no, jak nie SONY :) Jeszcze kolumienki Quadral i CD Marantz to mnie zaskoczylo!! Powaznie slyszalem gorsze sprzety a za wieksza kase... Wie ktos cos moze na ten temat?

Hehe, wlasnie nie - kolumny nadal wisza. Gosc nie chce o tym dalej rozmawiac, dla niego jest ql. Skoro ql to ql, nie bede go zmuszal do niczego. Jestnie w mojej opinii to bzdura, a ze mnie wyzywal, ze sie nie znam, wdalem sie z nim w dyskusje. Bylem u niego na chacie, tez sie balem by to nie runelo :D Chyba, ze drewno jest pomalowanym plastikiem i to wazy niewiele wiecej niz obraz :D

Ja pierdziele ale uparciuch.... W ktorejs (fachowej) gazecie mam kolumny i jest napisane wyraznie ze "dla zwiekszenia efektywnosci basu, glosniki nieskotonowe znajduja sie w dolnej czesci kolumn" Nie pamietam czy to DYNAUDIO czy jakies inne ale fakt jest faktem.... Ale za to mam juz wyrobione zdanie o nim :) Nie obrazajac go

jest poprostu ----> gluchy! Sam nie wiedzialem jakis czas temu o wielu rzeczach ale sie przekonalem... Jakos mi w sprzecieku brakowalo troszke, ale doslownie troszke basu. Kupilem uzywany ale gruby kabelek chinch z miedzi beztlenowej i po problemie :))

Widziałem ostatnio instalację głośników na tylnej półce w samochodzie - po bokach basy, tweetery na samym środku bez odstępu obok siebie :-) kulałem zdrowo!! :-D

"za 8500$ można sobie kupić nowe Seicento, które technologicznie, materiałowo i produkcyjnie jest tysiące razy bardziej zaawansowane niż kawałek druta ciągniętego nawet na złotych bębnach i berylowych przeciągarkach."

Gdyby to niezwykle zaawansowane (hmm!) cacko miało być sprzedane w liczbie porównywalnej ze sprzedażą kabelka za 8500 USD, to musiałoby kosztować trochę więcej aby Fiat mógł wyjść na swoje (a i tak zresztą wciąż nie może). Tak ze dwa zera trzeba by było dopisać. O tym, że koszty produkcji jednostkowej są wielokrotnie wyższe od wielkoseryjnej, uczono nawet w najbardziej zatęchłych czasach socjalizmu. No ale niektórzy chyba zaspali na poranny wykład :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.