Skocz do zawartości
IGNORED

CZY SĄ ODPOWIEDNIE TRIANGLE CELIUS 202

ArturSz

Rekomendowane odpowiedzi

OD JAKIEGOŚ CZASU ROZGLĄDAM SIE ZA KOLUMNAMI DO SWOJEGO ZESTAWU YAMAHA RVX 1500 I ODTWARZACZ DVD PIONEER 575 I NIE MOGE SIE ZDECYDOWAC CO WYBRAC Z TAK WIELKIEJ OFERTY RYNKOWEJ? OSTATNIO ZAINTERESOWALY MNIE KOLUMNY #TRIANGLE#NP:CELIUS 202 LUB OBECNIE SPRZEDAWANY CELIUS ES. WCZORAJ NA ALLEGRO ZERKNALEM CELIUSY 202

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) I NIE WIEM CZY SIE NA NIE SKUSIC ? PROSZE O OSOBY KTORE MNIALY DOSWIADCZENIE Z TYMI KOLUMNAMI O WSPARCIE INFORMACYJNE.NIECIRPLIWIE CZEKAM NA INFORMACJE BO ZOSTALO NIE WIELE CZASU DO KONCA LICYTACJI A CENA NARAZIE JEST KUSZACA ! A MOZE JEST KTOS NA FORUM CO SIE ORIETUJE CZY CELIUS 202 SA JESZCZE DOSTEPNE W OFERTACH SKLEPOWYCH ?

[obrazekLUKASZ-269501_1.jpg]

post-6625-100009554 1170264922_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

do ppred

JA NIE KRZYCZE JA TYLKO PROSILEM FACHOWCOW O POMOC W PODJECIU DECYZJI W KUPNIE TYCH KOLUMIENEK !

WIDZE ZE SA TO FRANCUZY MALO POPULARNE NA NASZYM RYNKU I CHYBA ROZGLADNE SIE ZA CZYMS INNYM Z NASZEJ OFERTY RYNKOWEJ !

A MOZE BEDZIE KTOS TAK LASKAWY I DORADZI MI JAKIS ZESTAW STEREO + SUB DO ZESTAWY YAMASZKI

bylbym wdzieczny za podpowiedz !!!

elfan

A JAKIE JAK MOGE ZAPYTAC TY UZYWASZ DO SWOJEJ YAMAHA (JAK DOBRZE WYCZYTALEM Z FORUM)KOLUMIENEK ?

WIEM ZE JESTES STARYM BYWALCEM TEGO FORUM WIEC CHETNIE SKORZYSTAM Z OPINI TWOJEJ CZYLI FACHOWCA !!!

CZEKAM NA ODPOWIEDZ I DZIEKUJE !

NARAZIE MA TO BYC ZESTAW STEREO+SUB ALE W POZNIEJSZYM OKRESIE CHCE ROZBUDOWAC DO 5+1

Z yamaha niezle współpracuja Kefy z serii Q.Miałem kiedys yamahe to wiem jak to gra.teraz mam Coplanda no ale to juz inna historia:).I tradycyjnie Ci podpowiem ze musisz tego sam posłuchac i wybrac.Triangle to z tego co wiem francuska szkoła brzmienia i moze byc za ostre do Yamahy,bo basik i wysokie moga miec wyeksponowane,chociaz zaznaczam ze nie słuchałem.

POzdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.