Skocz do zawartości
IGNORED

Fala upadłości i bankructw zbliża się nieubłaganie.

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 5.09.2022 o 23:45, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Nie ma podstaw prawnych aby dochodzić odszkodowań . Bo sprawę załatwiła PRL a obecna RP jest jej ciągłością .

A tak w szczegółach to jak to załatwiono za PRLu? Pytam poważnie bo nie wiem.

W dniu 7.09.2022 o 14:12, soundchaser napisał:

Wystarczy napisać tego typu tekst, którego głównym celem jest oplucie PiS i już ma się mnóstwo lajków. Nieistotne, że mało w tym prawdy i że obecna sytuacja w przeważającej większości to nie wina PiS, ale co tam...to woda na młyn tych wszystkich, którzy nienawidzą PiS.

Żeby nie było - ja również nienawidzę PiS, ale nie mam klapek na oczach.

Tak jak jedni wszędzie widzą winę Tuska, tak drudzy wszędzie widzą winę PiS.
W ten sposób nasz biedy kraj jest podzielony na dwie ortodoksyjne frakcje.

Kraj zawsze musi być podzielony tylko na 2 opcje wtedy łatwiej sterować naiwnym głupim ( politycznie ) tłumem wyborczym.

Ci co klepią te lajki to idioci polityczni, oni nawet nie zdają sobie sprawy że są tymi idiotami 🙂

Każdy człowiek jest zwierzęciem politycznym, powinien więc posiadać własne przekonania i używać ich w życiu politycznym.

Myślenie, badanie, sprawdzenie, podawanie w wątpliwość, zadawanie pytań.

Wszystko to się przydaje się normalnemu niezmanipulowanemu człowiekowi , aby nie zostać zmanipulowanym.

W dniu 6.09.2022 o 22:56, kichanadeta napisał:

A fala bankructw w DE tez dzieki pisdrakom? 

Nie zauważyłeś że na pytania, tezy i sprawy  oczywiste tutaj nikt nie odpowiada ? lub odpowiada innym zapytaniem nie dotyczącym tego problemu 🙂  lub jest to zwykły głupi tendencyjny bełkot jednokierunkowy.

Ty się produkujesz, piszesz obszerne wiadomości a jedni i ci sami wklejają  wyrywkowe wiadomości zdjęcia nie związane nawet z tematem poruszanym.

Ktoś sobie pierdnie z PIS-u    kulturalnie, politycznie, obyczajowo   🙂  a elektorat bożka politycznego rzuca się na na te news-y ( wiadomości ) jak wygłodniały wilk polityczny 🙂

To oni  którzy na wszystkim się znają czyli  elektorat jedynej i słusznej siły politycznej która musi przejąć władzę.

Bo tak  powiedział ich idol polityczny Donald ! Ja Donald tak mówię i tak będzie 🙂 

Wklejają wyrywkowe wiadomości zdjęcia nie związane nawet z tematem  poruszanym w danym momencie.

Forum Bocznica to w przeważającej części zmanipulowany uparty  opętany  zdziczały politycznie  🙂  stronniczy elektorat PO

Napisanie czegokolwiek nie po ich myśli co jest niezgodne z ich bożkiem Politycznym Donaldem kończy się tym iż ta dzicz polityczna rzuca się na każdą osobę  która ma inne zdanie i nie koniecznie popierający PIS.

Przeciwnik polityczny - wróg polityczny  to każda osoba która ma inne zdanie niż elektorat Platformy a w zasadzie zdanie bożka Politycznego który zmienia je jak powieje chorągiewka.

Elektorat  PO  żyje tylko nienawiścią do PIS a nie logicznym myśleniem i obserwowaniem tego co dzieje się poza granicami, nie Polski tylko obszaru uzależnionego od Brukseli, ( w  jakim stopniu jest to temat  obszerny i nie jest tematem tego postu )

Dla nich Polska nie jest już Polską tylko UE a Polak to PIS-owiec gdyż oni są już Europejczykami.

W dniu 6.09.2022 o 22:22, mcr1 napisał:

Prawda jest taka że PIS nic nie robił żeby przygotować się na gorsze czasy. Wznosił się na fali dobrej koniunktury na świecie. Gdy fala opadła idziemy na dno. Po prostu pisowcy zajmowali się dojeniem wszystkiego wszędzie na niespotykaną po 89 skalę próbując przejąć pełną kontrolę nad państwem.  Banda bezczelnych gnoi jednym zdaniem. Niestety.

Polskę można porównać do Ukrainy. Przed atakiem kac*pów jakoś tam było jak teraz jest wszyscy widzą i słyszą. Tak samo Polska przed Pisem - jakoś tam było jak teraz jest, sami widzimy. I aż strach pomyśleć ile trzeba będzie wysiłku żeby wrócić do sytuacji sprzed rządów pisu który zachowuje się jak szarańcza.

Chcesz wrócić do 2015? Wracaj. 

Jeśli będzie fala bankructw w Polsce to tylko dzięki PiSowi. Przestrzegaliśmy o tym już od 2015r.

Jasnowidz, KM.

Tylko w pierwszym półroczu 2022, wg. najnowszych danych z CEIDG, zamknięto 104 300 firm, a 161 100 zawieszono, to sumie 265 400 firm, które przestały działać. Drugie półrocze ma być jeszcze gorsze i szacuje się, że ostatecznie ponad 500 000 firm przestanie w tym roku prowadzić działalność gospodarczą …

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Robi wrażenie dopiero, gdy uzmysłowimy sobie, że w Polsce istnieje tylko 2,5 mln małych i średnich firm, ale które tworzą 50% PKB i zatrudniają blisko 70% pracowników. Na naszych oczach tracimy właśnie bezpowrotnie 20% firm i ludzi, którzy budowali polską gospodarkę i zatrudniali większość Polaków przez ostatnie 30 lat. Ich wiedza, doświadczenie i z mozołem budowane firmy, obracają się właśnie w proch. Tracą źródło utrzymania swoich rodzin, pracownicy tracą pracę, dostawcy zamówienia, ZUS składki, itd.

Obawiam się, że to dopiero początek, że najgorsze przed nami. Pamiętacie słynną wypowiedź Jarosława Kaczyńskiego „jeśli ktoś nie jest w stanie prowadzić działalności gospodarczej w takich warunkach, to znaczy, że się do niej po prostu nie nadaje” ?

Ta wypowiedź to jest kwintesencja głupoty ludzi, których mamy dziś u władzy. Tworzą takie warunki, że niedługo nikt nie będzie już w stanie finansowo tego wytrzymać. Trzymajcie się mocno bo wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują, że po lockdownie, Polskim Ładzie, konflikcie na Ukrainie, grilowaniu kredyciarzy, dramatycznym wzroście cen, inflacji i przy braku podstawowych towarów, nadchodzi prawdziwe trzęsienie ziemi.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
14 godzin temu, djedryk napisał:

Dla nich Polska nie jest już Polską tylko UE a Polak to PIS-owiec gdyż oni są już Europejczykami.

€ pejczykami!

7 minut temu, sly30 napisał:

Obawiam się, że to dopiero początek, że najgorsze przed nami. Pamiętacie słynną wypowiedź Jarosława Kaczyńskiego „jeśli ktoś nie jest w stanie prowadzić działalności gospodarczej w takich warunkach, to znaczy, że się do niej po prostu nie nadaje” ?

Masz Pan dane z innych krajów?

Robi wrażenie dopiero, gdy uzmysłowimy sobie, że w Polsce istnieje tylko 2,5 mln małych i średnich firm, ale które tworzą 50% PKB i zatrudniają blisko 70% pracowników. 

Jest wyjasnienie, słaba wydajność.

Edytowane przez YunnanTEA
W dniu 3.09.2022 o 15:56, Lech36 napisał:

W tym oczywiście PiS-owcy. Są naznaczeni przez Boga i w ostatnim czasie błyskawicznie powiększają swoje majątki 😉

Pisowcy są naznaczeni przez Boga  Po-wcy przez Brukselę  Komuszki przez braci za wschodu, o kimś zapomniałem ?

Normalny człowiek który to wszystko zauważa rechocze ze śmiechu  drugi płacze trzeci zaciera ręce a czwarty chodzi z napuchniętą głową od chaosu nieprawdziwych  propagandowych kłamliwych informacji z wszystkich stron.

9 minut temu, djedryk napisał:

czwarty chodzi z napuchniętą głową od chaosu nieprawdziwych  propagandowych kłamliwych informacji z wszystkich stron

I zdycha z głodu, ale jest przeszczęśliwy, że przed śmiercią wysłuchał jedynej prawdy, wylewającej się z kacapskich onuc.

W dniu 5.09.2022 o 22:04, mariusz05 napisał:

Politycy są jak  kurw.. dają dup.. temu kto da więcej !!

Większość z was też   d.... daje i nikt tego z was nie zauważa.

Sprzedajecie się  w wyborach ! , w Kościele ! w Pracy ! na ulicy !  w sklepie !

Rodzina czyli świętość !  to dopiero jarmark sprzedawczycy d..... 🙂

Zacznijcie mniej dokarmiać polityków którzy zaczynają kariery na etapie rodzinnym, gminnym i wszędzie tam gdzie zyskuje się rozgłos kupiony za pieniądze.

9 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

I zdycha z głodu, ale jest przeszczęśliwy, że przed śmiercią wysłuchał jedynej prawdy, wylewającej się z kacapskich onuc.

Twoja wypowiedz jest stronnicza i nie prawdziwa i kłamliwa .

Odsyłam do mojego poprzedniego wpisu.

W dniu 6.09.2022 o 22:56, kichanadeta napisał:

A fala bankructw w DE tez dzieki pisdrakom? 

no pewnie, nie wiedziałeś?

10 godzin temu, YunnanTEA napisał:

Chcesz wrócić do 2015? Wracaj. 

teraz?

bardzo chętnie, pytanie tylko, jak? 😄 

W dniu 9.09.2022 o 09:03, djedryk napisał:

Elektorat  PO  żyje tylko nienawiścią do PIS a nie logicznym myśleniem i obserwowaniem tego co dzieje się poza granicami, nie Polski tylko obszaru uzależnionego od Brukseli, ( w  jakim stopniu jest to temat  obszerny i nie jest tematem tego postu )

biedna taka nasza forumowa kasandra 😄 

Godzinę temu, djedryk napisał:

a czwarty chodzi z napuchniętą głową od chaosu nieprawdziwych  propagandowych kłamliwych informacji z wszystkich stron.

strasznie się tym wszystkim przejmujesz 🙂 

10 godzin temu, sly30 napisał:

Trzymajcie się mocno bo wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują, że po lockdownie, Polskim Ładzie, konflikcie na Ukrainie, grilowaniu kredyciarzy, dramatycznym wzroście cen, inflacji i przy braku podstawowych towarów, nadchodzi prawdziwe trzęsienie ziemi.

ja rozważam wyjazd do mongolii 🙂 

W dniu 6.09.2022 o 22:22, mcr1 napisał:

Prawda jest taka że PIS nic nie robił żeby przygotować się na gorsze czasy. Wznosił się na fali dobrej koniunktury na świecie. Gdy fala opadła idziemy na dno. Po prostu pisowcy zajmowali się dojeniem wszystkiego wszędzie na niespotykaną po 89 skalę próbując przejąć pełną kontrolę nad państwem.  Banda bezczelnych gnoi jednym zdaniem. Niestety.

Polskę można porównać do Ukrainy. Przed atakiem kac*pów jakoś tam było jak teraz jest wszyscy widzą i słyszą. Tak samo Polska przed Pisem - jakoś tam było jak teraz jest, sami widzimy. I aż strach pomyśleć ile trzeba będzie wysiłku żeby wrócić do sytuacji sprzed rządów pisu który zachowuje się jak szarańcza.

A ja się zapytam co Ty zrobiłeś lub co zrobili ludzie aby przygotować się na gorsze  czasy  w Polsce  i na świecie.

Wszyscy od momentu wejścia Polski do UE jechali i jadą na garnuszku socjalistycznym uzależniając siebie i  całe życie które jest z nim związane.

Ja rozumiem powiedzmy głupi elektorat PIS ale na garnuszku socjalistycznym - unijnym  jechali i jadą również wyborcy PO i całego pozostałego elektoratu.

Rozdawnictwo które nam Pis zaoferował zbiegło się w czasie z Pandemią,  wojną na Ukrainie, szantażem i uzależnieniem się UE od Rosji.

Polska zadłużona, sprzedana uzależniona i szantażowana przez Brukselę z natłokiem uciekających Ukraińców, odcięta jako pierwsza od tanich surowców w Rosji. 

Czy PIS mógł i czy ma szanse przetrwać w tych niestabilnych  poje.... czasach w Europie i na świecie ? ataku z wszystkich stron ?  mając w dodatku w Brukseli ludzi którzy działają defa-kto na szkodę państwa Polskiego .

Tusk wiedząc  że przegra wybory po 8 latach " jakiś tam rządów "  zamiast robić wszystko aby odzyskać władzę w następnych wyborach kompletnie NIC nie zrobił tylko spier..... do Brukseli.

W 2019 wiedząc że przegra wybory nawet nie skinął palcem, czekał tylko na okazję która się wydarzy do przejęcia rządów i  Nagle w 2021r  po 2 letniej wyniszczającej pandemii wszystkie gospodarki świata  stał się zbawcą narodu namaszczony przez Brukselę  do odzyskania zbuntowanej republiki unijnej 🙂 

Wojna na Ukrainie szantaż Rosji na UE, Szantaż Brukseli względem Polski, inflacja światowa - Tusk rechocze ze śmiechu że to spotkało jego największego wroga politycznego Jarosława.

A może to intuicja, spryt Tuska która się rozwinęła  po ataku w 2014 Rosji na Ukrainę ? nie pozwalając mu przejąć wcześniej władzy ? Nie  to było zaplanowane porzucenie Polski na 8 lat  gdyż olało się Polskę na 5 lat zasiadając na najważniejszym stołku w Brukseli.

49 minut temu, kostropaty napisał:

strasznie się tym wszystkim przejmujesz 🙂

A czym mam się przejmować ? trzeba myśleć a nie życie oddawać za Jarosława, Tuska, i Brukselę.

59 minut temu, kostropaty napisał:

teraz? bardzo chętnie, pytanie tylko, jak? 😄

Jeżeli  w 2015 r. były takie piękne czasy w Polsce dlaczego wódz Tusk rok wcześniej spier..... do Brukseli  pozostawiając swoje ugrupowanie  na pożarcie Jarosława ? A w 2019 mógł wrócić i porwać naród do walki to dalej siedział na stołeczku w Brukseli.

59 minut temu, kostropaty napisał:

biedna taka nasza forumowa kasandra 😄

Jak zwykle krótki bełkot a nie wyczerpująca odpowiedz na temat

Mała  poprawka,  PiS nie jest naznaczony przez Boga...jak juz to Boga Jahwe  😆

Albo USrael jak zwał tak zwał 

djedryk

Jeśli będzie fala bankructw w Polsce to tylko dzięki PiSowi. Przestrzegaliśmy o tym już od 2015r.

Z durniem który nie widzi faktycznego i prawdziwego problemu globalizacji,  prawa pięści, siły i szantażu  i paru innych problemów współczesnego świata  ( to nie jest kierowane do Ciebie tylko ogółu )  nie dyskutuje się.

Osobiście jestem z jednej strony za bezinteresowną pomocą wszystkim potrzebującym a z drugiej strony za twardym kapitalizmem.

Niestety po bezinteresowną pomoc wszyscy łapy wyciągają, nagminnie to wykorzystują i z tego cały czas korzystają

i nie ma tu znaczenie czy ktoś jest zwolennikiem PIS-u Platformy czy innego ścierwa które z tego zrobiło sobie sposób na tanie, darmowe i wygodne życie.

Zarówno korzystają z tego biedne nieroby jak i  bogaci ludzie którzy nie odmawiają  ani 1 zł.

Twardy kapitalizm weryfikuje wszystko ! 

Kapitalizm państwowy i kapitalizm opiekuńczy wszystko się kończy ! UE już zdycha, obywatele UE i europy pożyli sobie.

Na koszt państwa, upadającego  bloku wschodniego i głupiego Rosyjskiego zmanipulowanego obywatela.

37 minut temu, djedryk napisał:

Jeżeli  w 2015 r. były takie piękne czasy w Polsce dlaczego wódz Tusk rok wcześniej spier..... do Brukseli  pozostawiając swoje ugrupowanie  na pożarcie Jarosława ? A w 2019 mógł wrócić i porwać naród do walki to dalej siedział na stołeczku w Brukseli.

pytaj tuseka a nie mnie...

a ja i tak wybieram 2015, przyjemniej było o wiele przyjemniej 🙂 

Edytowane przez kostropaty
1 godzinę temu, kostropaty napisał:

strasznie się tym wszystkim przejmujesz

Jak na pozornie bezstronnego. Kamuflaż. 

39 minut temu, djedryk napisał:

trzeba myśleć a nie życie oddawać za Jarosława, Tuska, i Brukselę.

A za matuszkę Rosję?

40 minut temu, djedryk napisał:

A czym mam się przejmować ?

no przecież tworzysz takie katastroficzne wątki, to chyba się przejmujesz 🙂 

41 minut temu, djedryk napisał:

Jak zwykle krótki bełkot a nie wyczerpująca odpowiedz na temat

jeśli krótki bełkot wystarczy, po co się rozpisywać? 😉 

3 godziny temu, djedryk napisał:

Pisowcy są naznaczeni przez Boga  Po-wcy przez Brukselę  Komuszki przez braci za wschodu, o kimś zapomniałem ?

Normalny człowiek który to wszystko zauważa rechocze ze śmiechu  drugi płacze trzeci zaciera ręce a czwarty chodzi z napuchniętą głową od chaosu nieprawdziwych  propagandowych kłamliwych informacji z wszystkich stron.

Ja wolę takich naznaczonych przez cywilizację a to kierunek bardziej na Brukselę niż inny.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

17 minut temu, Lech36 napisał:

Ja wolę takich naznaczonych przez cywilizację a to kierunek bardziej na Brukselę niż inny.

Położenie geograficzne niestety taki kierunek na nas wymusza, ale żeby nadzieję w Tusku pokładać to trzeba być nie lada desperatem. Dajcie mu odejść w spokoju i nowego lidera poszukajcie, bo czasu się nie wróci, a jego najlepszy występ w karierze to był w Polskim Zoo.

"Bez dywanu audio jitter będzie słychać"

15 minut temu, szymon1977 napisał:

Dajcie mu odejść w spokoju i nowego lidera poszukajcie,

U nas sami "Liderzy", niestety liczą się tylko tacy z doświadczeniem i to najlepiej zdobytym w sporym procencie w świecie a takich nie ma za wielu. Mógłby być takim Prezes 😉, ale on jest już stary a tacy mogą tylko zbudować ciemnogród "rozdupcając" wszystko po drodze.  

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

40 minut temu, Lech36 napisał:

A kierunek Brukseli wyznaczamy my, obywatele EU, nie Bruksela sama w sobie. Dzisiaj tam sa liberałowie, jutro będą konserwatyści albo lewica, zdaje się że o tym zapomniałeś i tą Bruksele traktujesz jak nieomylną wyrocznię...

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

2 minuty temu, Jacchusia napisał:

A kierunek Brukseli wyznaczamy my, obywatele EU, nie Bruksela sama w sobie. Dzisiaj tam sa liberałowie, jutro będą konserwatyści albo lewica, zdaje się że o tym zapomniałeś i tą Bruksele traktujesz jak nieomylną wyrocznię...

Wolę jako wyrocznię "Brukselę" niż Prezesa albo inną Ziobrę.

Edytowane przez Lech36

12 godzin temu, sly30 napisał:

Na naszych oczach tracimy właśnie bezpowrotnie 20% firm i ludzi, którzy budowali polską gospodarkę i zatrudniali większość Polaków przez ostatnie 30 lat. Ich wiedza, doświadczenie i z mozołem budowane firmy, obracają się właśnie w proch.

moja córka własnie definitywnie przeniosła działalnosc do Norwegii

Morawiecki kilka dni temu mówił na wiecu o powrocie Polaków setkami tysięcy do domu

to chyba jednak jest dom wariatów

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

4 minuty temu, Lech36 napisał:

Mógłby być takim Prezes 😉, ale on jest już stary a tacy mogą tylko zbudować ciemnogród "rozdupcając" wszystko po drodze.  

Napierd.lanie na PiS jak słuszne - tak mało konstruktywne, a powtarzane w każdym wątku doskonale podkreśla brak pomysłu opozycji na Polskę. Wpisy, które streścić można słowami ***** *** to argumentacja tego samego kalibru co "ja słyszę".

1 minutę temu, szymon1977 napisał:

tak mało konstruktywne, a powtarzane w każdym wątku doskonale podkreśla brak pomysłu opozycji na Polskę.

Czasem lepiej nie mieć pomysłów i działać powoli do przodu niż mieć takie rewolucyjne pomysły jak PiS i cofać Polskę do średniowiecza.

5 minut temu, Lech36 napisał:

Wolę jako wyrocznię "Brukselę" niż Prezesa albo inną Ziobrę.

Dalej tego nie rozumiesz. a jak tam będą rządzić konserwatyści? Poglądy Brukseli mają odzwierciedlać poglądy wszystkich  mieszkańców EU, nie administracji tam ówcześnie zasiadającej, a w tej chwili tak jest, czyli tak jak być nie powinno. Inaczej sprawa by się miała gdyby wybory do parlamentu europejskiego były ogólne jak te do narodowego parlamentu, czyli jedne wybory w całej EU i wszyscy głosują na tych samych kandydatów( w sensie, ze jest jedna lista we wszystkich krajach) wtedy taki parlament miałby mandat do rządzenia w imieniu całej EU.

2 minuty temu, Lech36 napisał:

Czasem lepiej nie mieć pomysłów i działać powoli do przodu

Genialne...czyli na oślep, a do przodu bo czas przecież tyka.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

51 minut temu, papageno napisał:

Jak na pozornie bezstronnego. Kamuflaż. 

A za matuszkę Rosję?

wy... z tego wątku gdyż kompletnie nic nie wnosisz .

49 minut temu, kostropaty napisał:

jeśli krótki bełkot wystarczy, po co się rozpisywać? 😉 

Bełkot to propaganda a na propagandzie podobno tylko PIS jedzie.

Po co pisać po co udowadniać najlepiej przyprawić rogi na obrazku Tuskowi wtedy jest diabłem Brukselskim.

A Kaczyńskiemu dziób kaczy.

Godzinę temu, kostropaty napisał:

pytaj tuseka a nie mnie...

a ja i tak wybieram 2015, przyjemniej było o wiele przyjemniej 🙂 

A po co ja mam pytać ? jak ten człowiek to nałogowy kłamczuch polityczny.

Przecież  on już wiedział w 2015r. jak będzie w 2022r więc tym bardziej miał ułatwione zadanie i powinien zacząć działać.

Wiem poszedł do Brukseli ładować akumulatory polityczne u kanclerz Merkel i zajęło jemu to aż 7 lat a przepowiednię    którą   dostał  była od samego Jackowskiego w 2021r.

Może w 2015r. miał jakieś objawienie Maryjne które pomyliło mu się z 2021r. 🙂

12 godzin temu, sly30 napisał:

Trzymajcie się mocno bo wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują, że po lockdownie, Polskim Ładzie, konflikcie na Ukrainie, grilowaniu kredyciarzy, dramatycznym wzroście cen, inflacji i przy braku podstawowych towarów, nadchodzi prawdziwe trzęsienie ziemi.

Oczywiście, że to nas czeka i nie będzie to wina ani Tuska, ani PiSu.

4 minuty temu, Lech36 napisał:

Czasem lepiej nie mieć pomysłów i działać powoli do przodu...

Napierd.lanie na PiS i czekanie aż Tusk zstąpi z niebios i nas zbawi, to nie jest krok do przodu. Przykro mi Lechu, ale Tusk w polskiej polityce to już przeszłość.

4 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Jacuś - czy Ciebie też pogięło totalnie? Przestań uczestniczyć w tych głupich wątkach politycznych, bo stajesz się taki sam jak tam piszący te brednie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.