Skocz do zawartości
IGNORED

Typowy Temat Na Forum:

soso

Rekomendowane odpowiedzi

*

Gigo5

Jestem tu nowy. Mam 650 zl i chce kupic za to wzmaka i jakies podlogowki. Najlepiej uzywane. Mam tez odtwarzacz pioneera, ktory chce zatrzymac.

Robin

Pisz szczegolowo bo nie wiemy o co chodzi, jaki pokoj, jaka muzyka. No okresl sie jakos a pomozemy.

Kubrack

Nie ma sprawy, za 650 zl odwale ci takie DIY, ze wysiada wszystko z przedzialu do 10 tys. Pisz na priva.

Lawenda555

Mam DIY od Kubracka i gra miodzioooooooo! Polecam, idz jak w dym.

Gigo5

Jestem tu nowy. Co to znaczy DIY? Pokoj mam 3,65 na 2.80 i wysoki na 2.30. Muzyka rozna z przewaga Britney.

RapapatorZig

Z podlogowek polecam Heco albo Gale. Bas rozplaszcza. Nakryjesz sie fotelem przy pierwszym podmuchu.

Dragomir

Rapaptorze, ty pacanie. Nie widzisz, ze chlop ma pokoj jak kajute. Po co mu podlogowki. Jakies SF albo B&W NT1 na zgrabnych standach. To jest to.

PregoTegO24

Przepraszam, ze sie wtracam ale SF to nie ten przedzial cenowy.

Gigo5

Przepraszam takze ale jestem tu nowy. Co to jest SF? Dalczego nie podlogowki?

Rachmandor

Jak wstawisz podlogowki to nie bedziesz mial gdzie spac.

Kubrack

Za pozwoleniem, wasze SF to moje DYI wydmuchuja z pokoju jednym cieciem. Pisz na priva.

COBALT

Polecam ci moje podstawki granitowe na bazie kleju protoplast o wykonczeniu dowolnego drewna z lakieram na wysoki polysk. Zmiana brzmienia przytlaczajaca. Pisz: [email protected]

ResqueME007

Ja tam bym najperw wymienil odtwarzacz na Linn Genki i wrzucil kableki IXOSa i by zagralo.

TV_Trwam

IXOSy nie maja ciala. Proponuje cos z masa. Poniewaz chodzi o tania elektronika to jakies Van Den Hulle. Moze z serii Reference?

Abacop_Janek

Lepsze sa Transparenty albo MIT-y. Oczywiscie z puszka i nie nizej niz nr II. Do tego systemu moze jeszcze przydalo by sie dodac jakas listwe.

ValumPolellum

Z cabli to polecam Velumy. Cene nalezy dopasowac do mozliwosci finansowych poniewaz dzwiek wlasciwie zawsze jest bardzo dobry w swej klasie cenowej. Listwy to chyba najlepiej NEEL.

Gigo5

Jestem tu nowy i nie bardzo sie orientuje. Co to jest listwa? Dlaczego mam wymienic i odtwarzacz, ktory i tak dobrze gra?

Polnicus

Linn Genki to przezytek. Zupelnie jak Wadia. Jezeli juz to Burmester. Detal na gorze po prostu powala.

Stratocaster77

Wracajac do kabli to duzo taniej wyjdzie Tara Labs Generation 2. Boski kabelek za marne 1000 zl.

Gigo5

Ludzie, ale ja mam tylko 650 zl!

Fujiyama

Nie mozna wprowadzac czlowieka w blad. Tylko Mont Everest odda wszystkie szczegoly. Jak braki w kasie to jest w odwodzie Killimanjaro. Z tanich polecam jeszcze Vulcano a ze starocie Granite lub Bedrock.

Galatasaray

Najlepiej na Przemyskiej, ze rogiem duzy napis jak kon: Sound Universe

Galatasaray

Przepraszam, pomylilem watek

Rachmaninow3

Sluchalem niedawno w Audio Swiat Classé 5 integra dual mono. Rozczarowanie, pelne rozczrowanie.

Belcanto

W tak malym pokoju polecam zamiast wielkich inwestycji w kolumny dobre sluchawki hi-end. Wepniesz w pioneera i bedziesz bujal.

Gigo5

Balcanto, a co uwazasz za dobre sluchawki?

StyxxxxJapan

Jak sluchawki to tylko Staxy. Uzywki chodza za bezcen. Na dodatek nie trzeba wywalac kasy na wzmaka bo jest w komplecie. Kable z plaskownika srebrnego! Bajkowo.

Gigo5

Niegy nie slyszalem o tych sluchawkach. Ile kosztuja?

Prominendes

Ze sluchawek tylko HD 650. Grado, Bayerdynamic, czy AKG to siano dla osiolkow.

Gigo5

Ile kosztuja HD 650?

StyxxxxJapan

Nie idz na kompromisy. Wez Staxy.

Kubrack

Przygotowalem dla ciebie oferte. Zdjecia z 3 stron plus wnetrze, kopulki revelatory, srodek na scanspeakach, bas Vify. Gniazda zlote bi-wire. Daje tez adresy kumpli co im porobilem i sa w 7 niebie. Sprawdz sobie. Pisz na priva.

Gigo5

A co sadzicie o yamaha 596?

Yamamoto

Figgiyama, jak twoj Everest?

Fujiyama

Jeszcze nie mam. Narazie sledze na Killimanjaro i jest bosko : - ))

Gigo5

A moze Cambridge Audio 300?

Kubrack

Wciaz nie mam od ciebie wiadomosci. Czekam. Chce cie wpuscic po kumpelsku w kolejke na dobrym miejscu. Pisz na priva.

Rasputin99

Moim zdaniem Grado 225 wybijaja Staxy na bocznice. Ewentualnie BD 880. Ale to inna melodia. No i do tego odtwarzacza koniecznie wzmak Opery.

Melomano

Ostatnio sluchalem Traviaty berlinczykow. Odlecialem.

Rajka

Traviata to tylko Decci. Eventualnie wydanie z 1959 z serii RCA Patephon. Wprawdzie mono ale interpretacja wyborna.

Secundo

A co sadzicie o Aidzie nagranej w Paryzu w 1988? Mialem teraz w rece w empiku na mokotowie. Tylko 23.99.

Melomano

Tego akurat nie znam ale z Aid polecam Ci Brodway Cast Eltona Johna. Ha-ha-ha!!!

Gigo5

Wlasciwie to nie slucham powazki. Raczej Britney i J.Lo.

Melomano

No to gdzie tu sie pchasz. To nie ten watek!!!

https://www.audiostereo.pl/topic/15953-typowy-temat-na-forum/

Wydrukuję i oprawię w ramkę, a co! LOL!!!!!! Geniuszu długo nad tym pracowałeś? A może jesteś z Monty Pythona? Dzięki za potężną dawkę kwaśnego humoru, bo jest w tym poniekąd definicja audiofila. Pozdro!

Temat nr 15916: Czy Plus i Minus sa wazne?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pytający 13aniol

Na swoje pytanie otrzymał odpowiedź:

andrea29

A czy skończyłeś podstawówkę i czy masz równo pod sufitem ?

"moderator": (świetny wpis)

oldbeat

andrea29 ---->

A jeśli to Twój anioł? Możesz go potrzebować ;-) Trzynastka sugeruje co nieco...

-------------

Temat nr 15906: Altec one

Ukryta Zawartość

Na wpis forumowicza: Zbig

Zareagował, "mertytorycznie" - Hiena-podrobka:

"Trzeba być nie lada ignorantem,..."

"Profesorstwo", jest jedną z plag naszego forum :-(

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Osobiście mnie nie bawią , ani śmieszą wpisy ludzi z, pytających o poradę.

Może pytający nie ma brata, kolegi czy nie zna kogoś podzielającego jego pasję (do muzyki, sprzętu audio,...), kto mógłby odpowiedzieć na jego pytanie/problem.

Dlatego się pyta na naszym forum.

A robi to w taki sposób, w jaki potrafi.

-------------------

Bardziej mnie bawią/śmieszą, a i smucą wpisy i odpowiedzi "Świętych Krów" i Wielkich Magów naszego forum.

Te nie jest śmieszne.

To jest smutne.

Jak kto wie, to niech się podzieli z innymi.

Pisanie bez konkretów (a często obraźliwie w stosunku do pytającego), należy obśmiać, nawet gdyby to była "Święta Krowa" - "Profesor" czy Mag z "olbbbbbbbbbrzymin" doświadczewniem.

Dla tych spraw - żadnego szacunku!

Obsmiewać :-)

Myślę, ze celem (m.in) naszego forum, jest dzielenie się posiadanymi informacjami, doświadczeniami (szczególnie własnymi), zawieranie znajomości/przyjaźni..., a nie "jeżdżenie" po pytających.

Pozdrawiam

RUST zgądzę się z Tobą trochę.a "Osobiście mnie nie bawią , ani śmieszą wpisy ludzi z, pytających o poradę."

hmm to chyba nie chodzi o to,że forum ma bawić jednego,czy drugiego(przepraszam)debila.ludzie!!!!!!!!!forum to forum.chyba jednak nie każdy rozumie to słowo:(

Lukar może lepiej to nazwij-"miejsce dla wypowiadającaych się poprawnie"(wg czyjegoś uznania),ale chyba jednak nie o to Ci chodzilło.więc...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.