Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  469 członków

Denon Klub
IGNORED

Denon RCD-M39 - przerywa przy odtwarzaniu płyt - jaki serwis?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanownych klubowiczów 🙂

Od 2014 jestem szczęśliwy posiadaczem zestawu DENON RCD-M39 + SC-M39. Jestem bardzo zadowolony z niego, w pełni spełnia moje oczekiwania. Jedyna modyfikacja to wymiana kabli głośnikowych na Melodika z serii Purple Rain 2x2,5mm^2.

Do rzeczy, od jakiegoś czasu mam problem z odtwarzaniem płyt CD, nie ważne czy stare, w sensie wieku, czy ledwo wyjęte z folii. Problem polega na przerywaniu utwory podczas odtwarzania, przeskakiwaniu o kilka sekund do przodu, albo brakiem możliwości odczytania w ogóle zawartości płyty. 

W związku z tym poszukuję dobrego i sprawdzonego serwisu najlepiej na śląsku. 

Możecie coś polecić? 

Edytowane przez smoła

Jeśli masz zdolności manualne to spróbuj rozebrać sprzęt i przeczyścić laser . może to wystarczy. Jak nie to najlepiej jak oddasz - wyślesz do autoryzowanego serwisu Denona - Horn w Warszawie. korzystałem z ich usług - to fachowcy. Polecam.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.