Skocz do zawartości
IGNORED

Dyskusje na luzie o wszystkim i niczym | Bez audio | Bez polityka

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to,  przecież mieliśmy wspaniały przemysł  za PRL,który po 89r. rozsprzedano ? A tu nagle Bangladesz  ? To zdecydujcie się na coś . Poza tym te procenty dotyczą lat 2004 - 2015. I pokazują ,że po wejściu do UE mieliśmy największy w Unii wzrost gospodarczy . Co przeczy tezie o wykorzystywaniu .

8 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Co przeczy tezie o wykorzystywaniu .

750 brutto na 3/4 etatu z dopełnieniem do pełnego, za które nie płacono.

Takie pensje były w Radomiu.

Godzinę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ale np. w Bieszczadach można było dorobić na zbieraniu grzybów .

Cóż możesz odpisać jak nie masz argumentów? Tylko odpysknąć.

A masz już coś na potwierdzenie swoich słów o spadku wynagrodzeń w handlu?

Od wejścia Polski do UE eksport wzrósł czterokrotnie i Polska weszła do klubu 25 państw największych eksporterów na świecie .Tak to nas ta okropna unia wykorzystuje .

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
  • Administratorzy
7 minut temu, Espectro napisał:

To co może obaj poklęczycie sobie w rogu klasy na grochu ? 

@jezz @wojciech iwaszczukiewicz 

I tysiąc razy napisać "Już nigdy nie będę upierdliwy w stosunku do mojego Znakomitego Kolegi z Forum".

Gotykiem!!!

😀🐈

• Administratorzy

Sami wiecie że temat nie jest od przepychanek i każdorazowe takie zachowanie będzie karane. 

Podejmując dane zagadnienie / temat nie doprowadzajcie do takowych sytuacji. 

Miłego dnia.

premiumLogo.png.4898b6efb5f58c29de38035906862b7a.png

11 minut temu, Espectro napisał:

Sami wiecie że temat nie jest od przepychanek i każdorazowe takie zachowanie będzie karane. 

Podejmując dane zagadnienie / temat nie doprowadzajcie do takowych sytuacji. 

Miłego dnia.

Każdą dyskusję można uznać za przepychankę.

Jeśli ktoś napisał, że przez zakaz handlu w niedzielę spadają płace w tej branży, dodatkowo spadają wpływy z vat, to ja chciałbym zobaczyć dane, potwierdzające to stwierdzenie, a nie uniki od odpowiedzi.

Tyle.

• Administratorzy
8 minut temu, jezz napisał:

Każdą dyskusję można uznać za przepychankę.

Jeśli ktoś napisał, że przez zakaz handlu w niedzielę spadają płace w tej branży, dodatkowo spadają wpływy z vat, to ja chciałbym zobaczyć dane, potwierdzające to stwierdzenie, a nie uniki od odpowiedzi.

Tyle.

Oczywiście ale kolejne już wpisy prowadziły w złą strone.

Oraz sama produkcja wpisów jednozdaniowych lub co gorsza z jednym lub dwoma słowami.

1 minutę temu, Espectro napisał:

Oczywiście ale kolejne już wpisy prowadziły w złą strone.

Oraz sama produkcja wpisów jednozdaniowych lub co gorsza z jednym lub dwoma słowami.

Wybacz, ale jeśli ktoś mi pisze o zbieraniu grzybów  w Bieszczadach, wcześniej nazywa mnie bieszczadzkim pastuszkiem, teraz dodatkowo zostałem Ukraińcem, to jak mam taką osobę traktować poważnie.

To są argumenty w dyskusji?

Miłego dnia.

• Administratorzy
Teraz, jezz napisał:

Wybacz, ale jeśli ktoś mi pisze o zbieraniu grzybów  w Bieszczadach, wcześniej nazywa mnie bieszczadzkim pastuszkiem, teraz dodatkowo zostałem Ukraińcem, to jak mam taką osobę traktować poważnie.

To są argumenty w dyskusji?

Miłego dnia.

Dlatego zareagowałem i ukryłem oftopowe wpisy i sugerujące ataki personalne, docinki.

Napisałem do Państwa obu bo nie wiem kto kiedy i gdzie zaczął daną farsę ale nie pozwolę na ciągnięcie tego w tematach dalej.

ps. ostatnie wpisy ukryję aby nie robić zamętu w temacie i zapobiec śmieceniu takowymi wpisami.

Pozdrawiam.

• Moderatorzy
5 minut temu, Espectro napisał:

zapobiec śmieceniu

Espectro, bardzo szanuję, że zapobiegasz "mordobiciu" na forum, ale jeśli chodzi o zaśmiecanie wątku, to jego nazwa nawet  wskazuję, że to taki trochę "śmietnikowy" wątek ma być.

Edytowane przez Marcinus
  • Administratorzy
5 minut temu, Marcinus napisał:

Espectro, bardzo szanuję, że zapobiegasz "mordobiciu" na forum, ale jeśli chodzi o zaśmiecanie wątku, to jego nazwa nawet  wskazuję, że to taki trochę "śmietnikowy" wątek ma być.

Ale nie jest tematem do przepychania się każdego z każdym.

Temat owszem jest po to aby zapytać i porozmawiać na wszystko co się da a może i nawet potrollować jakimś głupim tekstem czy też tym co aktualnie dzieje się u kogoś w życiu.

Ale nie jest miejscem do burd i takowego zachowania między użytkownikami. To nie klatka w której walczycie o utrzymanie.

Miłego dnia.

• Moderatorzy
1 minutę temu, Espectro napisał:

nie jest miejscem do burd

To jest akurat zrozumiałe, zresztą o tym napisałem 🙂 .

Wzajemnie.

16 godzin temu, kazik-t napisał:

...a głównym powodem tego, że ludzie stają się dupkami, są religie.

Ryzykowna teza.Ja bym raczej raczej postawił hipotezę że jak ktoś jest dupkiem to pozwala się porwać fanatyzmowi i manipulacji.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)
17 minut temu, TomekL3 napisał:

Nie trudno być ,,dupkiem,, gdy rodzisz się w określonym już sfanatyzowanym społeczeństwie.

Ty podobno uważasz, że miejsce urodzenia możesz sobie wybrać? 🙂

Ty podobno uważasz, że miejsce urodzenia możesz sobie wybrać?

Można, lecz gdy jesteśmy pod kontrolą łatwo zmanipulować nasz wybór.
3 godziny temu, slawek.xm napisał:

Ty podobno uważasz, że miejsce urodzenia możesz sobie wybrać? 🙂

Ale jak się już urodziłem to też?

... nie, no jak...?

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, TomekL3 napisał:

Jak już tu ,,wylądowałeś,, to chcesz zmienić?!

ja nic nie chcę zmieniać, ale to Ty wierzysz ,że narodzisz sie po raz następny w innym ciele

19 godzin temu, slawek.xm napisał:

ja nic nie chcę zmieniać, ale to Ty wierzysz ,że narodzisz sie po raz następny w innym ciele

A czemu nie ? Ty wierzysz w zmartwychwstanie to czemu nie można wierzyć w reinkarnację ?

• Moderatorzy
4 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

zmartwychwstanie

Z marchwiwstanie. Jezus przewrócił się na polu marchwi i po trzech dniach z marchwi wstał.

Gość

(Konto usunięte)
15 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

A czemu nie ? Ty wierzysz w zmartwychwstanie to czemu nie można wierzyć w reinkarnację ?

Człowiek jest jednością niesmiertelnej  duszy i ciała .

Nie ma mozliwości by jedna dusza mogła byc przypisana do innych ciał bo to zaprzecza tej jedności

tak to widzę.

Edytowane przez slawek.xm
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.