Skocz do zawartości
IGNORED

Dyskusje na luzie o wszystkim i niczym | Bez audio | Bez polityka

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
1 minutę temu, soundchaser napisał:

Problem w tym, że tamten wątek jest mało nośny, dlatego wszyscy wolą pisać tutaj. 😉

Może i tak ale po jakimś czasie nie będzie ostatniej szansy i za każdy wpis nie na temat będą ostrzeżenia.

premiumLogo.png.4898b6efb5f58c29de38035906862b7a.png

6 minut temu, soundchaser napisał:

Problem w tym, że tamten wątek jest mało nośny, dlatego wszyscy wolą pisać tutaj. 😉

To prawda. Ja to go nawet nie za bardzo umiem znaleźć!😀 (teraz sprawdziłem - założony w listopadzie 2016 roku i ma ...7 stron. Jest moc!)

A może by go tak podpiąć pod Bocznicę?

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
  • Administratorzy
5 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

To prawda. Ja to go nawet nie za bardzo umiem znaleźć!😀 (teraz sprawdziłem - założony w listopadzie 2016 roku i ma ...7 stron. Jest moc!)

A może by go tak podpiąć pod Bocznicę?

Temat jest w klubie ostatecznie można by przenieść ale chyba lepiej założyć nowy i przenieść wpisy z tego i innych do nowego tematu. (aby była spójność wpisów).

4 minuty temu, Espectro napisał:

aby była spójność wpisów

Spójność wpisów jest zgoła niepotrzebna. Tam się będą żreć i kłócić wszyscy ze wszystkimi (na wzór saloonu na dzikim zachodzie), toteż myślę, że zainteresowani sami bez kłopotów się odszukają.

• Administratorzy
2 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Spójność wpisów jest zgoła niepotrzebna. Tam się będą żreć i kłócić wszyscy ze wszystkimi (na wzór saloonu na dzikim zachodzie), toteż myślę, że zainteresowani sami bez kłopotów się odszukają.

Nie jest aż tak źle tematy często są dość ciekawe a i przy odrobienie kultury może wywiązać się bardzo interesująca i refleksyjna rozmowa.

Ależ oczywiście!

Dla mnie nie ulega najmniejszej wątpliwości, że kłócić się tam będziemy zawsze na ciekawe tematy.

😀🎸

• Administratorzy

Tematem jest wszystko poza audio i wideo.

Prosze o zachowanie kultury w wpisach.

• Administratorzy
1 minutę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Ależ oczywiście!

Dla mnie nie ulega najmniejszej wątpliwości, że kłócić się tam będziemy zawsze na ciekawe tematy.

😀🎸

Dance Dancing GIF by The Dude Perfect Show

Zapraszam tutaj :

• Administratorzy
5 minut temu, Zbig napisał:

?

Przeniesienie wpisów nie na temat z tematu "funkcjonalność forum i sprawy moderacyjne" .

Temat oczywiscie otwarty dla każde ale przy wpisać ataku personalnego każdy może wylecieć i otrzymać punkty tak jak w innych tematach.

Tyle z mojej strony każdy wpis będe czytał ale nie zawsze na czas.

Miłego dnia.

No i fajowo.

Teraz jeszcze trzeba temat jakoś zmyślnie nazwać, abym mógł powiedzieć w kościelnym - "chono tam chono, smyku, do Obijalni, abym mógł ci wytłumaczyć to i owo.

🤪🐈

W dniu 22.08.2021 o 00:09, Marcinus napisał:

Ja jestem ateistą. Nie mam nic do tych co wierzą, ale zawsze przy takich tematach, nasuwa mi się pytanie, czy kościół i jego ludzie są potrzebni do tego aby wierzyć w Boga?

Chyba AGNISTYKIEM.

Ateiści są aktywnie przeciwni kościołowi 

• Moderatorzy
13 minut temu, porlick napisał:

Ateiści są aktywnie przeciwni kościołowi 

To antyteiści

19 minut temu, Espectro napisał:

Prosze bardzo nazwa do ustalenia.

Klub Pierdół  🙂 

12 minut temu, jar1 napisał:

Od razu na Jezusa, Króla Polski. 🙂

No tak, warto pamiętać o doniosłym fakcie koronacji Jezusa na Króla Polski. Pewnie dlatego Duda poza dmuchaniem kraba robi niewiele - po prostu nie chce się wtrącać.

Jestem Europejczykiem.

• Moderatorzy
2 minuty temu, seniortelefono napisał:

"Dmuchał Pan kiedyś w taką pogodę, Panie kolego?"

W Babimoście 🙂 

Co to oznacza 'być wolnym'? Kto jest 'wolny'? Ja nie jestem - mam szereg ograniczeń, żeby być 'wolnym', nawet zakładając, że żyję na bezludnej wyspie. Czy człowiek lub człowieczek może być kiedykolwiek i gdziekolwiek 'wolny'? Bo to, że nie ma prawdziwego 'free', to normalka - sami muzycy, którzy uprawiają free, dobrze o tym wiedzą. W większości, to jest 'oszustwo'.

Parker's Mood

„Po co wam wolność macie przecież telewizje”

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Administratorzy
Godzinę temu, fox733 napisał:

„Po co wam wolność macie przecież telewizje”

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.