Skocz do zawartości
IGNORED

Teac A-x75 czy Diora WS-504 ?

Flix

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Jade na razie na jakims archaicznym Technicsie SU-Z45 ale zaczyna mnie juz denerwowac niska jakosc dzwieku (ostatnio nawet chetniej slucham mojego MuVo2 bo gra duzo ladniej niz ten wzmak :) wiec postanowilem go zmienic :). O Diorze znalazlem tutaj sporo dobrego, ale jakis czas temu znajomy polecal mi Teac'a. Tego Teac'a moge miec za ok 230zl, natomiast Diore za 280zl. Wzmak bedzie napedzal Missiony 701 a slucham glownie rocka, gotyku i metalu. Z gory dzieki za sugestie :)

https://www.audiostereo.pl/topic/15561-teac-a-x75-czy-diora-ws-504/

Witam,zdecydowanie polecam tego TEAC-a.Gralem na dokladnie takim samym przez kilka lat.Czlowiek,który go odemnie kupil porównywal go z jakims starszym NAD-em i stwierdzil,ze TEAC gra duzo lepiej.Naprawde polecam ten wzmacniacz.

Bez zastanowienia TEAC!!! Ja obecnie posiadam TEAC AX 35 DC mkII, który współpracuje z Tannoy M2 i jestem z niego bardzo zadowolony. Moi znajomi mają Denony, Yamaha, Onkyo i nie ma nawet sensu porównywać brzmienia. Jedynie Nad 302 , albo Pioneer A-656 Reference mogą mu dorównać.

• 3 tygodnie później...

No i zakupilem tego Teac'a. Gral faktycznie bardzo ladnie, po czym urzadzilem impreze i Teac spalil glosniki niskotonowe w moich Missionach 701 :( Mam teraz pytanko, gdzie moglbym znalezc takowe glosniki? Maja one symbol CF160/78. Lub czym podobnym je zastapic? Bo te kolumny robil Tonsil wiec pewnie znajdzie sie podobne jesli nie identyczne glosniki Tonsila.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.