Skocz do zawartości
IGNORED

Bardzo pilne hk670-hk675 !!!!!

blokier41

Rekomendowane odpowiedzi

Przed chwilą otrzymałem propozycje od pewnego sprzedawcy ,chce sprzedać wzmacniacz harmana hk-670

za 1300zl ,twierdzi że model ten jest mniej okrojony od hk-675.Moje pytanie -czym różnią sie te dwa modele oprócz kolorystyki bo w sklepach mówia że niczym.Prosze o odpowiedz mam na zastanowienie 2 godz.HK-670

posiada 3 miesiace gwarancji

https://www.audiostereo.pl/topic/15484-bardzo-pilne-hk670-hk675/

Z tego co sie orientuje (niestety, tylko rozmowy ze sprzedawcami) oba modele sie niczym nie roznia, z wyjatkiem koloru i ceny. Sam wielokrotnie porownywalem obydwa modele (a takize hd750-hd755) i zadnych roznic nie wychwycilem.

A czy ten okazyjny HK670 tp 'nowka'? Jesli tak, to dlaczego masz tylko 3 miesiace gwarancji? Swoja drogo to ja swoja nowke kupilem za rownowaznosc 1350zl (2 lata gwarancji).

Pozdrawiam.

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

O czym wy rozmawiacie ? Patrzę na aktualny cennik i pisze jak byk że H/K 670 kosztuje 2099 zł.....

Proszę mi powiedzieć gdzie mogę kupić ten wzmak za 1350 zł + 2 lata gwarancji a jutro tam biegnę........

-> JFSebastian

Niestety, nie dobieglbys tam raczej na czas. Dojechac trzeba ;) HK670 (nowy, oryginalnie zapakowany, nigdy nie otwierany, 2 lata gwarancji) mozna nabyc za 299 euro w Saturnie w Bremen (Bremie?).

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

Hm. Przy obecnym kursie euro daje to ok. 1200zl. Robi sie coraz ciekawiej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.