Skocz do zawartości
IGNORED

Kable Kody - hi-end za 350 zł ??

zyzio

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) -walizeczka, staranna konfekcja nokautująca lelumka, hi-endowy wygląd i to wszystko za 350 zł, na dodatek za kabel w bi-wiringu. Miał ktos z nimi do czynienia ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/15459-kable-kody-hi-end-za-350-z%C5%82/

Oj zyzio , zyzio , z Tobą odwieczne problemy :(

Jak można określić towar za 350zł mianem hi-end ?

Może faktycznie dobrze grają ( przenoszą to co mają przenosić , nie słuchałem tego ) , ale przy tej cenie będą ok do zestawu za powiedzmy 5-6kzł , więc gdzie w nich hi-end !

Pozdrawiam Ciem :) serdecznie :)

=> BRODA

Jak byś na tych Kodach nakleił znaczek "VELUM" opchnąłbyś je za 10 kzł leciutko, są grube i w przeciwieństwie do lelumków nieziemsko wykonane - nie wierzysz ? - podjedź do "Mikrotronika" w Chorzowie, a szczena Ci opadnie ;-) Szkoda, że nie ma tam na czym ich posłuchać....A tak poza wszystkim co ma cena do jakości ?? Hi-end musi od razu kosztować ?? A gdzie to jest napisane ?? - w biblii świrniętego audiofila ? ;-)))

Podjedź - zobacz - oceń :-) Wyglądają jak hi-end, czy są hi-endem nie wiem, ale wiem jedno: są znacznie staranniej wykonane niz niejeden hi-end i pewnie nie zepsują się prz przełączaniu ;-)

zyzio - Może i Kody bardzo dobrze wykonane , bardzo dobre opakowanie , ale przecież mozemy je tam porównać pod tym badziewiem ( w Twoim domyśle ) jakie tam jest i wtedy ja Cię przeproszę , albo Ty mnie :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - o! na zakładce obok mamy nawet recenzyjkę ;-)

Ukryta Zawartość

Nie słuchałem osobiście tych kabli ale cieszę się,że się pojawiły ze swoim niesamowitym w stosunku do ceny wyglądzie, chwała Kodzie za to,że troszeczkę przewraca do góry nogami rynek cenowy Audio,kino domowe też jest tego dobrym przykładem. Mam czasami wrażenie , że dla niektórych producentów najlepszym sposobem na podkreślenie domniemanych walorów sprzętu jest wywalanie ceny w kosmos,wtedy od razu jest to postrzegane jako Hi End, do tego jakaś dorobiona teoria (w końcu nietrudno coś wymyślić) i recepta na sukces gotowa. Osobiście dawno przestałem kojarzyć jakość z ceną, tak było za komuny z krajowym sprzętem,teraz lepiej o zasadzie "droższe znaczy lepsze" zapomnieć. Moda na powietrze w cenie nie przemija.

Znalazłem bardzo podobne kabelki - oznaczenie identyczne: YW-2019

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Edson

Handlarze masówą mający w swojej dystrybucji interesujący produkt, którego nie można w praktyce kupić. A ewentualna decyzja - w ciemno. Potem na kolana i błagać o ultralink ambiance mkII. Który oczywiście w/g szpeców nie różni się niczym od normalnego (dostępnego ze szpulki po 180 zł/mb).

No i oczywiście szpulkowy też nie jest do odsłuchu, bo oni przecież nie marnują, żadnych odcinków na demo.

ROTFL.

My, wy i inni miłośnicy stereo są tam w głębokim niepoważaniu.

Dzięki takiej postawie stracili co najmniej 2 klientów (na rzecz Audiosysytemu - FADEL). Ale nie ma to znaczenia - panowie żyją z KD. Tylko po co im Ultralink ???

• Redaktorzy

Marek - a dowiedziałeś się może ile krzyczą za te druty? Może z przesyłką wyszłoby taniej niż w Polpaku?

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Nie dowiadywałem się, ale nie zdziwiłbym się gdyby to było np 250zł. Ale do swoich głośników będę raczej szukać jakiś lepszych 'drutów'. Ciekaw jestem jakiej klasy są np kable marki Xindak (miedziane i chyba srebrne taśmy)...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.