Skocz do zawartości
IGNORED

Denon DNP-730AE vs ONKYO NS-6130

Adi663

Rekomendowane odpowiedzi

Spójrz na Audiolab 6000N, to może być najlepsze dla Ciebie rozwiązanie. Zapraszam po wyceny.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

3 godziny temu, Tonnii99 napisał:

Poczekałbym miesiąc i kupił Bluesounda Node 2i. I tak jest lepszy od tych dwóch wymienionych. Po za tym też możesz użyć, analogu, optyka lub coaxa.

Jak komuś zależy na wyświetlaczu i nie uzaleznieniania się od apki to tego nie kupi. Dla mnie onkyo w tych pieniądzach nie ma konkurencji. 

?👈

Można też słuchać z laptopa (desktopowa apka Tidal) podłączonego do DAC-a , może mniej funkcjonalnie, ale

płyty w jakości Tidal MASTER (24/192) brzmią rewelacyjnie!  nawet w porównaniu do Tidal Hi-Fi (16/44,1) czy płyty CD

(porównywałem wybrane utwory w tych 3 formatach)

Moim zdaniem wyraźnie słychać różnice (w TIDAL MASTER jest duża przejrzystość dźwięku nawet w gęstych fakturach muzycznych).

2 godziny temu, rafal735r napisał:

Jak komuś zależy na wyświetlaczu i nie uzaleznieniania się od apki to tego nie kupi. Dla mnie onkyo w tych pieniądzach nie ma konkurencji. 

Może i to jest jakiś argument, ale z drugiej strony jak taki odtwarzacz będzie stał 3-5 metrów od słuchacza, to co tam można zobaczyć? No ale każdy coś tam lubi ?

A po co komu wyświetlacz ?

Musiałby być mega duży aby z kilku metrów było czytelnie widać.

Od tego jest apka i tyle, chyba że radio internetowe gra non stop.

-=SLAYER RUL3Z =-

Nie wiem co jest w denonie 730 takiego co razi niektórych i tak promują usilnie onkyo. Niech operują konkretami a nie abstrakcjami z sufitu. Pomijając obecne utrudnienia związane z radiem internetowym za 3 dolce ja nie widzę problemów.

Przez BubbleUPnP działa wszędzie, ale ja nie mogłem się do końca połapać w tej apce. Wkurzało mnie ze było tam wszystkiego nawalone do oporu. Takie centrum sterowania. 

?👈

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.