Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie wypożyczę Yamahe a-s1100

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, jak w temacie. Poszukuję sklepu gdzie mógłbym wypożyczyć na odsłuch ten wzmak. Top Hi fi z Katowic póki co nie mają, poza tym nie wypożyczają . Ktoś ma jakieś pomysły? 

19 minut temu, neoman napisał:

Top Hi fi z Katowic póki co nie mają, poza tym nie wypożyczają . Ktoś ma jakieś pomysły?

To kup online. Masz 14 dni na zwrot.

Rega RP2+ // Pro-Ject DAC Box RS // Yamaha A-S1100 // KEF R700

12 minut temu, neoman napisał:

Właśnie szukałem na ich stronie, nic... Nikt nie ma tego modelu. Q21,RMS ... Buda straszna . 

To zapytaj się ich, to dla Ciebie sprowadzą i wypożyczą ...

Edytowane przez Bukaj

Ten model i wyższe było tak, że Top HiFi miał wyłączność i dystrybutor poza swoimi sklepami Top nikomu nie dawał. 

Nie lubię Top w Kato wlaśnie za nie wypożyczanie. 

Za to wypożyczałem Kolumny Elac od Top w Poznaniu. Dzwoń do nich. Tylko tam są 2 sklepy, więc ten numer co poniżej.

61 852 86 48.

21 minut temu, whir napisał:

Ten model i wyższe było tak, że Top HiFi miał wyłączność i dystrybutor poza swoimi sklepami Top nikomu nie dawał. 

Nie lubię Top w Kato wlaśnie za nie wypożyczanie. 

Za to wypożyczałem Kolumny Elac od Top w Poznaniu. Dzwoń do nich. Tylko tam są 2 sklepy, więc ten numer co poniżej.

61 852 86 48.

To samo z Bowers. Nie wypożyczymy bo mają na wyłączność. Polecam marki z naszej dystrybucji - możesz je wypożyczyć od nas, możesz posłuchać w wielu lokalnych salonach. Jak nie mają, to my im wypożyczymy. 

Edytowane przez Sklep.RMS.pl

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

Dzięki chłopaki za pomoc, dzwoniłem i nikt nie miał tego modelu więc odpuściłem. Trafiła się okazja i kupiłem w dobrych pieniądzach a-s2100. Myślę że zostanie u mnie na dłużej? Pozdrawiam Jacek. 

8 godzin temu, neoman napisał:

Dzięki chłopaki za pomoc, dzwoniłem i nikt nie miał tego modelu więc odpuściłem. Trafiła się okazja i kupiłem w dobrych pieniądzach a-s2100. Myślę że zostanie u mnie na dłużej? Pozdrawiam Jacek. 

Jaką miałeś wcześniej elektornikę?

W dniu 3.03.2020 o 21:23, niowluka napisał:

To kup online. Masz 14 dni na zwrot.

I zwróć kurierem po czym roztrzaska ci pake i będziesz bujał się z rozwalonym wzmakiem. ?
Nie kosztuje to 5 złotych, trochę więcej myślenia...
Rozsądny gościu szuka wypożyczenia, @neoman - brawo ? 

Edytowane przez S4Home

Zwracałem wzmacniacze, kolumny, suby, nawet do Niemiec, ubezpieczone, nic nie roztrzaskane i z niczym się nie bujałem. Kurier przywoził, wnosił pod drzwi, i spod drzwi odbierał.

Nie kosztuje 5pln, dla mnie to cena za wygodny odsłuch u siebie w domu.

'Rozsądny gościu', jak widać powyżej, buja się od sklepu do sklepu, żebra wypożyczenie.

Rega RP2+ // Pro-Ject DAC Box RS // Yamaha A-S1100 // KEF R700

5 godzin temu, S4Home napisał:

Ja jestem rozsądny? czy ktoś z branży posiada Yamahe as-1100 bądź 2100? Chętnie bym wypożyczył i odsłuchał bo mój cxa80 powędruje do sypialni ?

Pozdrawiam 

12 godzin temu, Oskar09 napisał:

Ja jestem rozsądny? czy ktoś z branży posiada Yamahe as-1100 bądź 2100? Chętnie bym wypożyczył i odsłuchał bo mój cxa80 powędruje do sypialni ?

Pozdrawiam 

Przyciśnij Top'a, mają na pewno ? 

23 godziny temu, S4Home napisał:

I zwróć kurierem po czym roztrzaska ci pake i będziesz bujał się z rozwalonym wzmakiem. ?
Nie kosztuje to 5 złotych, trochę więcej myślenia...

Roztrzaska to oddadzą pieniądze. 

Chyba mniej rozsądne jest kupowanie w ciemno sprzętu za parę tysięcy. 

?👈

1 minutę temu, rafal735r napisał:

Roztrzaska to oddadzą pieniądze. 

Jak jesteś skuteczny to z chęcią skorzystamy z usług ? 
Ciężka nie równa walka...

Edytowane przez S4Home

musiałbyś isc chyba do sądu żeby od firmy kurierskiej wyegzekwować odszkodowanie, przecwiczone z dpd , celowo ich "reklamuje" , rzna głupa,  przeciągają sprawę az klient się  pogodzi ze stratą 

1 godzinę temu, S4Home napisał:

Jak jesteś skuteczny to z chęcią skorzystamy z usług ? 
Ciężka nie równa walka...

Jakiś czas temu znajomy brał od was kolumny. Zwrócił do was i właśnie kurier zniszczył paczki. Oczywiście wy umyliscie ręce, ale dostał od firmy kurierskiej pełny zwrot pieniędzy. 

17 minut temu, costa brava napisał:

musiałbyś isc chyba do sądu żeby od firmy kurierskiej wyegzekwować odszkodowanie, przecwiczone z dpd , celowo ich "reklamuje" , rzna głupa,  przeciągają sprawę az klient się  pogodzi ze stratą 

Nie trzeba żadnych sądów, tym bardziej jak bierzesz nowy sprzęt. Gorzej z używanym, tam to pewnie cyrki wychodzą. 

?👈

23 godziny temu, niowluka napisał:

Zwracałem wzmacniacze, kolumny, suby, nawet do Niemiec, ubezpieczone, nic nie roztrzaskane i z niczym się nie bujałem. Kurier przywoził, wnosił pod drzwi, i spod drzwi odbierał.

Chyba masz dużo czasu w życiu, lub też lubisz ryzyko. Z drugiej strony kto jest chętny wysyłać dla kogoś przyjemności i (braku pewności zakupu) aż z Niemiec?

16 godzin temu, rafal735r napisał:

Jakiś czas temu znajomy brał od was kolumny. Zwrócił do was i właśnie kurier zniszczył paczki. Oczywiście wy umyliscie ręce, ale dostał od firmy kurierskiej pełny zwrot pieniędzy. 

W takim razie zapraszam do wiadomości prywatnej w sprawie weryfikacji zaistniałej sytuacji, ponieważ w tej chwili stała się to poważna sprawa!
Nikt u nas nie kojarzy takiej sytuacji. Mam nadzieje że to nie jest pomówienie, ponieważ za każdym razem gdy my wysyłamy paczki to sami załatwiamy sprawę bez fatygowania klienta. Oczywiście w takiej sytuacji protokół szkody musi zostać prawidłowo wypełniony, bez tego nie jesteśmy w stanie zareklamować uszkodzonego produktu.

No właśnie pisałem o sprzęcie używanym i usterce względnie niewielkiej (obicie kantu ciężkiego  wzmacniacza mimo ze byl dobrze zapakowany). Zabawa w kotka i myszkę, nawet zaczęli wmawiać że niewlasciwa osoba złożyła reklamację,  a złożył ją  nadawca paczki

4 minuty temu, costa brava napisał:

(obicie kantu ciężkiego  wzmacniacza mimo ze byl dobrze zapakowany).

Zapewne jakiś fajny gościu rzucił paczką i efekt tego taki a nie inny. Do tej pory klienci dzwonią do nas bo kurier kopie paczki... Dramat!

u nas wszystkie Yamahy A-S1100 już wyprzedane. Czekamy na następce. 

Ogólnopolska sieć salonów audio-video Top Hi-Fi & Video Design
30 lat doświadczenia | 20 salonów na terenie Polski | Profesjonalni doradcy | Sale odsłuchowe w każdym salonie
www.tophifi.pl

Ale wogole ostatnimi czasy branie czegokolwiek od was to tragedia.

Dzwoniłem ostatnio znowu do krakowskiego oddziału o odsłuch kolumn. Jesteście ich dystrybutorem a usłyszałem że płatne 200 zł aby je ściągnąć do odsłuchu!!

Yamaha miała by większą sprzedaż gdyby nie ta blokada. Swoją drogą bowersa rozszerza sieć sprzedaży w UK. Chyba się ocknęli z letargu. Pytanie czy nie będą tego wymagać także od Polski. 

13 minut temu, 5z0p3n napisał:

Ale wogole ostatnimi czasy branie czegokolwiek od was to tragedia.

Dzwoniłem ostatnio znowu do krakowskiego oddziału o odsłuch kolumn. Jesteście ich dystrybutorem a usłyszałem że płatne 200 zł aby je ściągnąć do odsłuchu!!

Yamaha miała by większą sprzedaż gdyby nie ta blokada. Swoją drogą bowersa rozszerza sieć sprzedaży w UK. Chyba się ocknęli z letargu. Pytanie czy nie będą tego wymagać także od Polski. 

ale nie ma już Yamahy w magazynach. Przynajmniej dla nas (dystrybutora na PL).

Za chwilę wchodzi nowy model, więc z tego co się orientuję, nie będzie już tych modeli. Nic na to nie poradzę. 

Ogólnopolska sieć salonów audio-video Top Hi-Fi & Video Design
30 lat doświadczenia | 20 salonów na terenie Polski | Profesjonalni doradcy | Sale odsłuchowe w każdym salonie
www.tophifi.pl

jeszcze są as2100 przynajmniej na Allegro , brac ludzie póki są  ..bo jak wejdzie nowy model  to...wicie,  rozumicie...ten as1200 będzie pewnie kosztował tyle co dzis as2100

• Pokaż nowe odpowiedzi