Skocz do zawartości
IGNORED

Dziwne filmy na forum

GrubyKoń

Rekomendowane odpowiedzi

Filmy te są bardzo uciążliwe gdy korzystamy z urządzeń mobilnych. Wiele z czasu na forum korzystam właśnie z telefonu i to na prawdę jest mega uciążliwe, jak reklama niedaj boże wyświetli się przed ostatnim postem to już koniec, nie można zatrzymać jej ciągłego" rozwijania się. Rekord to 5 pełnych ekranów filmów pod rząd i zrezygnowałem z napisania postu....
Czy leci z nami @administrator ? Da się to jakoś po Waszej stronie skonfigurować ?

58 minut temu, k4mil3k napisał:

@audiostereo.pl Możecie zareagować w tym temacie ?

Zgłoś w wątku „sprawy techniczne” na Bocznicy.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Szczęśliwie ja nie mam tego problemu w telefonie. 

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

4 minuty temu, Fashi napisał:

Szczęśliwie ja nie mam tego problemu w telefonie. 

U mnie dalej pojawia się ta reklama ale się nie rozwija także można normalnie czytać posty. Ciesz się Fashi bo byś nie poczytał o znaleziskach na allegro i eBay ?

Hehe pewnie nie ☺ a tyle się tam dzieje szczególnie jak jest niezastąpiony Bartosz ? aka @Audio.Japan

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

32 minuty temu, Fashi napisał:

Hehe pewnie nie ☺ a tyle się tam dzieje szczególnie jak jest niezastąpiony Bartosz ? aka @Audio.Japan

Zauważyłem ? W miarę możliwości czytam wasze wypociny hehe

Jak to mówi reklama.  Jest Bartosz jest zabaw haha. Szkoda , że u niego w tel nie ma tych filmików ??

W dniu 2.03.2020 o 21:39, hudykot napisał:

Ano wlazło cholerstwo na AS. Tylko jak to na telefonie przyblokować? ?

czemu mi akurat się podoba , że jest dużo reklam - jest coś ciekawego wreszcie. Powinny być też jako posty. - było by bardziej naturalnie.

A żeby jeszcze w bankach , urzędach , sklepach były mówione / śpiewane reklamy było by super

1 minutę temu, bolo_senor napisał:

czemu mi akurat się podoba , że jest dużo reklam. Powinny być też jako posty. Jest bardziej naturalnie.

Przecież tak jest. 

1 minutę temu, bolo_senor napisał:

A żeby jeszcze w bankach , urzędach , sklepach były mówione / śpiewane reklamy było by super

?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.