Skocz do zawartości
IGNORED

Do Wrocławian

Cortazar

Rekomendowane odpowiedzi

No to moze w niedziele chyba w niedziele nikt z was nie pracuje za to mozna sie spotkac wczesniej np o 16??pod fredrą..a w niedziele knajpy tez pootwierane...i spokojnie dojechac mozna bo tiry nie jezdzą..Słucham waszych wypowiedzi

dla mnie może być niedziela,jestem z wrocka tylko czy innym będzie pasować.A tak sobie myślę,że jak będziemy debatować nad dniem spotkania to nic z tego nie wyjdzie,trzeba ogłosić w nowym poście,że dnia tego o godzinie tej jest spotkanie pod czymś tam....i już:) Pozdrowionka

a moze ustalic jaks dzien raz w miesiacu i tyle, ja mam tak w firmie w ostatnia sobote wszyscy sie zjezdzaja do centrali i po temacie, jak komus nie pasuje to nie przyjezdza, wiadomo roznie bywa.....

pozdrawiam

Gość Kubeł

(Konto usunięte)

Ja jestem ostatni tydzień we Wrocławiu (do piątku), potem 3 tygodnie się urlopuję. To tak w kwestii formalnej. Z Andrzejem niestety jeszcze się nie spotkałem, ale dzisiaj na 100% do niego wpadnę - w końcu obiecałem to wszystkim zainteresowanym :-)).

• 2 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.