Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o pomoc osoby ze znajom. j. niem.

andrea29

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym jak najszybciej zakupić parę nowych tweetrów: Morel MDT29.

Np. stąd:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ich cena to 101,70€ za parę + koszty przesyłki (jakie, jak długo to idzie ?)

Czy mogliby mi je wysłać za opłatą przy doręczeniu/ile wynoszą koszty przesyłki ?

A może ktoś zna jakieś inne, tańsze źródło ?

Proszę o pomoc i kontakt na priva. Jest w "o mnie".

Dziękuję.

Ukryta Zawartość

Poklikałem dalej jako ze jezyk znam - i mozna tam wybrać skąd ma przyjśc i jes też - Inter Technic Poland:

wyszlo mi tak:

Bestellung bei: Intertechnik Poland, Rodakowskiego 1C/22, PL- 80304 Gdansk

--------------------------------------------------------------------------------

753001 MDT29 - MOREL LAUTSPRECHER MDT 29 1 PAAR 101.70 € 203.40 €

ale więcej danych nie mam, nie wiem jak kwestie podatku w niemczech Vat to 16% u nas 22% o ile dobrze pamiętam, ale skro tak pokazuje to wypadalo by zeby tak było

Kiedyś Morela miał Digital Audio System z Torunia - mozna było sie dogadać, emaila nie pamietam ale das@ coś tam - trzeba pogrzebać w necie,

a jeszcze o IT : więc jednak QBA jak po emailu widać :)

Firma: Intertechnik Poland

Strasse: Rodakowskiego 1C/22

Plz / Ort: PL- 80304 Gdansk

Telefon: 0048 5852511

Telefax: 0048 5852411

Mail: [email protected]

Andrea29, zajrzyj tutaj:

Ukryta Zawartość

przyłącz się, jest taniej o 30%, a koszty przesyłki zostaną podzielone.

Ukryta Zawartość

Koledzy, DZIĘKI za konkretne wpisy. No nie spodziewałem się tak szybkiego i licznego odzewu : ))

Powiem tak: idę na skróty i jutro obdzwonię polskich dystrybutorów, czego szukam.

Na stronie Qby nie widziałem Morela (podobnie jak kabli..., dziwne.)

Jeśli nie dogadam się z żadnym z nich - dołączam do forumowego zamówienia.

Dlaczego tak ? Ano dlatego, że 16-21 stycznia jestem w Krakowie. Pomyślałem, że McGyver mógłby mi przerobić wtedy moje Tabletki, o ile zdążą przyjechać (lub są na miejscu - w Polsce) przetworniki.

Firmom kurierskim nie ufam - ziemniaki im wozić, a nie sprzęt. (Kiedyś korzystałem z kilku). Generalnie obsługa na poziomie "żenada" ! Ludzie, którzy tam pracują są chyba z łapanki. Często nic nie mogą, reszty nie mają, są zajęci własnymi sprawami, bo obsługa skromna, itd. ("Pracujemy, ale w sobotę kurier ma wolne - proszę samemu przyjechać i odebrać paczkę". No comment.)

Dlatego wolę zawieźć i przywieźć swoje kolumny osobiście.

Pozdrawiam i jeszcze raz: WIELKI DZIĘKI za odzew.

Czas to pieniądz.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Andrea powiem krotko:

Morel w qba 2 szt. to 495 PLN (chyba ze Ci da jakis rabacik) plus przesylka.

Ja organizuje te akcje z zamawianiem glosnikow i tez chce kupic te morele MDT 29 a gosc z audiocomponents juz przy moim malym zamowieniu zaproponowal mi cene 24o PLN za 2 szt. + 19 vat (holondia ) i przesylka ktora sie rozklada na ponad 10 osob.

Wiec naprawde sie zastanow czy warto tak sie spieszyc.Ja tez bede podmienial w swoich kolumnach tweter Seas Kt19 bo taki jest napewno w ProAc tabletkach

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Aha i jeszcze jedna sprawa. Czy Ty myslisz ze u qba sa od reki dostepne te glosniki? Wydaje mi sie ze i tak beda zamawiac od intertechniki i czas oczekiwania bedzie troche dluzszy niz Ci sie wydaje. Zapraszam do wspolnego zamawiania na zakladdce Diy.

Ok. kaszio. Jest tak jak mówisz. Czas oczekiwania podają, że 2 tygodnie : (

A ja chciałbym je mieć do tej soboty, albo żeby wylądowały u McGyvera, kiedy przez najbliższy tydzień będę w Krakowie.

Zatem: dopisz mnie do wspólnego zamówienia, bo i tak trzeba czekać. A że BTW cena zakupu będzie lepsza, to tym lepiej. Chociaż uważam, że jak przyjdzie co do czego - chyba nie będzie aż tak atrakcyjna, jak piszesz.

Oby moje doświadczenie życiowe mnie zawiodło ;)

Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.