Skocz do zawartości
IGNORED

Subwoofer do 1300 zl

Paweł Pawełczak

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Paweł Pawełczak napisał:

Mialem magnata 202a bas nie nadazal z basem z kolumn i sie ciagnal a ten daje rade sub daje rozne dzwieki mocy az natto podloga w przedpokoju drzy ☺ ale narazie nie mam czasu jeszcze go jeszcze poustawiac bo mam remont. Przy piosence metalici wreszcie slychac stopy perkusji przy nie ktorych filmach gdzie byly efekty dla suba to glosnik malo co nie wyskoczyl i charczal.Tez myslalem na 12 ale wzialem 10 i mysle ze 12 za duzy jak na 16m2. Mam jeszcze pytanie czy pulapki basowe cos daja

Ja mam salon 30mkw wiec mysle ze taka 12 w sam raz. 

Zastanawiam sie jeszcze nad modelem r-112.ma on bass reflex od frontu. 

R-12 ma z tylu - pytanie jaka najlepsza jest odległość suba od sciany? 

Zdecydowanie lepiej brać suby z bassrefleksem z przodu bo łatwiej je ustawić. Można dosunąć do samej ściany, a w niektórych przypadkach można zabudować we wnęke.
Albo bass reflex w dół.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.