Skocz do zawartości
IGNORED

Bluesound Node 2 vs 2i

tomek11

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem Regę Brio R i zdecydowałem się na  odtwarzacz sieciowy Bluesound Node 2.

Na stronie Top  HiFi jest teraz w niezłej cenie 1999 zł. Dzwoniłem dzisiaj do nich, niestety praktycznie we wszystkich salonach są wyprzedane ostatnie ekspozycyjne sztuki.

Ale dostałem od nich dobrą ofertę na Bluesound 2i. Jaka jest właściwie różnica między wersją 2 i 2i, oprócz łatwiejszej obsługi/większej funkcjonalności z I-phone'a?

Sęk w tym, że nie mam i nie chcę mieć I-phone'a .

Czy mając dobry telefon na Androidzie nic nie stracę z jakości dźwięku i funkcjonalności w Node 2i względem Node 2?

Czy to nie jest tak, że Node 2i jest dedykowany głównie dla I-phone'a?

Bluesound Node / Synthesis Roma 96DC+ / B&W 706 S3

https://www.audiostereo.pl/topic/141919-bluesound-node-2-vs-2i/
Gość

(Konto usunięte)
9 minut temu, tomek11 napisał:

Kupiłem Regę Brio R i zdecydowałem się na  odtwarzacz sieciowy Bluesound Node 2.

Na stronie Top  HiFi jest teraz w niezłej cenie 1999 zł. Dzwoniłem dzisiaj do nich, niestety praktycznie we wszystkich salonach są wyprzedane ostatnie ekspozycyjne sztuki.

Ale dostałem od nich dobrą ofertę na Bluesound 2i. Jaka jest właściwie różnica między wersją 2 i 2i, oprócz łatwiejszej obsługi/większej funkcjonalności z I-phone'a?

Sęk w tym, że nie mam i nie chcę mieć I-phone'a .

Czy mając dobry telefon na Androidzie nic nie stracę z jakości dźwięku i funkcjonalności w Node 2i względem Node 2?

Czy to nie jest tak, że Node 2i jest dedykowany głównie dla I-phone'a?

A niby jak możesz stracić na jakości dźwięku jak smarta do obsługi i sterowania odtwarzaczem sieciowym używasz a nie grania...

Wg Bluesound poprawili szybkość działania i dodali obsługę Airplay2. Jeśli Ci na tym nie zależy, to kup Node2. Na jednym z portali ogłoszeniowych pojawił się z kabelkiem zasilającym Audioquesta. Wg mnie cena zbyt wysoka za używkę, ale napewno da się utargować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.