Skocz do zawartości
IGNORED

Terratec M3PO - kopiowanie formatu CD Audio

Piotr_72603

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Stałem się radosnym posiadaczem odtwarzacza Terratec z dyskiem 160GB. Oczywiście w Internetach zbyt wiele informacji o tym urządzeniu nie ma, ale póki co śmiga przyzwoicie. Za 200zł nie ma co wybrzydzać, choć trochę mi brakuje podparcia dolnych częstotliwości. Być może kwestia innego końca.

Ale do rzeczy. Bez problemu mogę kopiować pliki mp3 z nośnika CD, ale jeśli chodzi o płyty oryginalne (a trochę mi się ich ostatnio uzbierało) czy też wypalanych przez siebie to stacja nie chce kopiować tego formatu na dysk. W manualu jest o tym wspomniane, że soft nie wspiera tego typu operacji. Może ktoś miał z takim wynalazkiem do czynienia? Wiadoma sprawa, mogę wyjąć dysk, wsadzić do kompa, skopiować i po temacie. Ale może jest jakaś opcja, aby kopiowanie było możliwe z poziomu stacji? Ewentualnie może jakieś inne alternatywy w podobnym przedziale cenowym?

Pozdrawiam serdecznie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.