Skocz do zawartości
IGNORED

czy program muzyczny foobar ma w sobie wirusa ?

mkay

Rekomendowane odpowiedzi

Zainstalowałem ten program ze dwa tygodnie temu , działał ok , niedawno klikam aby odpalić i dostaje komunikat o wirusie od antywirusa , który usunął niby zainfekowany plik i teraz niemoge już uruchomić programu.Czy ktoś się z tym spotkał ?

post-68128-0-13248800-1539457728_thumb.png

Skoro Avast skaszanił Ci Foobara to masz do wyboru Foobar albo Avast i szklanka wody zamiast. Ja przestałem stosować antywirusy. Jedyne do czego się przyczyniają to do zamulania kompa.

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...

Ten program na serio musiał mieć wirusa , później skojarzyłem , że od kiedy go zainstalowałem to co mniej wiecej 24 h blokował mi się internet tak że chyba tylko jedna stronka mi działała ( youtube ) , na wszystkich innych miałem brak połączenia i musiałem robic restart komputera. od kiedy avast usunął mi to dziadostwo wszystko wróciło do normy. Niestety nie pamiętam skąd go pobrałem , ogólnie program był fajny ,jest jakieś pewne źródło ?

• 8 miesięcy później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.