Skocz do zawartości
IGNORED

Chce kupic amplituner do zestawu z-5500

k0z

Rekomendowane odpowiedzi

CZy mozna wogole ? :P A poza tym jakis amplituner za okolo 1000-1200 zl. W dalszej kolejnosci bede chcial zmienic satelitki na jakies tanie kolumny.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 2 tygodnie później...

Napewno wymień głośnik centralny. Nie musisz kupować amplitunera, trzeba tylko dobrze dobrac kolumny , weź instrukcje i w jakims pożądnym sklepie Ci doradzą. Ja kupiłem głośnik centralny DALI (650PLN), i Z-5500 działą z tym poprostu genialnie. Odbiór filmu jest bardziej naturalny, jest to wyraźna różnica. Zestaw kosztuje 1400+plus głośnik 650, za 2000 PLN masz genialne kino domowe. Żeby usłyszeć większą różnice musiał byś wydać około 5000 PLN na zestaw i mieć przestrzenne i dobre akustycznie pomieszczenie. Pytanie jest takie czy ta różnica jest warta 3000PLN? jesli chcesz mieć tylko kino.

narka

Sosabowski

Chłopie poza tym tanie kolumny może i lepiej oddadzą średnie tony, ale te satelitki z THX z miażdzące i zbronią było by je wymieniać na jakieś tanie które zpaprza całą scieżkę wysokich

Elfan wstaw tą cholerną Yamahę na allegro, i będzie po sprawie - już pół roku ją sprzedajesz , przez ten czas straciła następne kilka setek na wartości...dlugo tak jeszcze? :)

bo ludzie pieniedzy nie maja cyganek,a poza tym lubia zapach swierza otwartego pudła;) nie wazne ze kupia nizszy model znacznie za te pieniadze ale wazne ze nowy.

P.S mciej to olewaj dalej ;)

A bierzesz pod uwagę "plotki" o znaczącym spadku cen na sprzęt RTV w połowie roku?

A może sprzedaj same kabelki ?(dobre i to)

Ale biorąc pod uwagę fakt kilkumiesięcznego bujania się z tą Y640 po różnych Allegrach itp. to raczej nie wróżę Ci szybkiego pozbycia się tego klocka za kwotę którą bronisz jak niepodległości.

Chociaż kto wie...........

"Są rzeczy, o których nawet filozofom się nie śniło".

P.S i sugerujesz zebym sprzedał moja y640 za 800zł ?? za tyle po ile chodza 440 na allegro?? chyba..........1250zł na taki klocek to jest odpowiednia cena i mi tu nie gadaj o jakich obnizkach na sprzet w połowie roku:)a zresztą,po co ja tak sie wysilam............spadam z tego watka bo nie chce jego autorowi go zasmiecac pustymi rozmowami jak by tu za 500zł sprzedac moja y640................wiec spadam bo sie robi smietniczek i zaraz zacznie sie filozofowanie nie majace sensu.

Pozdr

zyzio jakbys zgadł;) no ale to narazie takie plany,bo ampli narazie nie sprzedałem:) ale jak pisałem wczesniej jak nie sprzedam go za pieniadze o których wspominałem to go sobie zostawie a na wzmaka bede zbierał kapuche.

Pozdr

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.