Skocz do zawartości
IGNORED

Wymiana Nad 316 bee na zestaw z wyjściem pre out

fuks87

Rekomendowane odpowiedzi

Odsłuch obowiązkowy, bo ich równowaga tonalna jest moim zdaniem gorsza, niż Maestro,

ale co kto lubi ...

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

A co sądzicie o modelu Klipsch RP-280F? Lub słabszym 260?

Pomieszczenie około 28m2.

Na tym metrażu zdecydowanie 280, lecz musisz tego odsłuchać z racji specyficznego "amerykańskiego" grania to znaczy iż góra mocna ostra, środek wycofany, dół obszerny. W kinie super sprawa, lezc w muzyce to nie każdemu takie brzmienie podchodzi, jest ono nie co męczące.

• 1 miesiąc później...

Popatrzyłem, posłuchałem i wybrałem :)

Nowe Heco Aurora 700 już gości na salonach. W dobrej cenie nawet. Jedna kolumna daje więcej mocy i przestrzeni niż komplet Maestro II. Różnica co najmniej o klasę.

Niestety Tonsile były już za słabe na większy salon. Mocniejszy wzmacniacz nie wiele zmienił.

Czy warto kupić lepsze kable głośnikowe do zestawu? Czy to jeszcze nie ta półka?

Obecnie mam zwykły miedziowy OFC.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.