Skocz do zawartości
IGNORED

Złośliwe komunikaty, ostrzeżenia itp.. audiostereo

darek89

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od dłuższego czasu zauważyłem że wchodząc na naszą ulubioną stronę, zwłaszcza z telefonu dostaje złośliwe komunikaty, reklamy itp. Mimo postawienia od nowa telefonu dalej to samo, zdąża się to co jakiś czas. Czy Wy również tak macie ?

Nic takiego nie zauważyłem.

Ale od tygodnia, jak chcę się cofnąć do poprzedniej strony (nie zawsze, ale często), muszę kliknąć trzy razy. Inne strony działają normalnie. I tylko z fona.

Może na bocznicy w wątku technicznym wyjaśnią.

Reklamy są natrętne bo przesuwają do dołu linijki i przyciski ekranowe.

Ale to od dawna w wersji mobilnej.

Nasilenia nie zaobserwowałem.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Przenosić na inne forum już jakoś sił niemam hehe, wystraczy że walczę ze straszną chorobą zwaną audiofilizm ehh ciężko jest czasem naprawdę...

Nie ma co się tak znowu stresować. Wymienisz tylko źródło, wzmacniacz i kable. Kupisz nowszą wersję kolumn... i już możesz spokojnie złapać oddech i cieszyć się z faktu, że pewien etap zamknięty. Wtedy będziesz mógł wszystko sprzedać i zaplanować kupno jeszcze lepszego systemu :)

Nie ma co się tak znowu stresować. Wymienisz tylko źródło, wzmacniacz i kable. Kupisz nowszą wersję kolumn... i już możesz spokojnie złapać oddech i cieszyć się z faktu, że pewien etap zamknięty. Wtedy będziesz mógł wszystko sprzedać i zaplanować kupno jeszcze lepszego systemu :)

Hehe

Coś sobie przypomniałem. Miałem coś takiego z rok temu. Na telefonie. Strona w wersji mobilnej. Pomogło zaznaczenie w opcjach fiszki " wersja na komputer".

Co jakiś czas sprawdzałem, czy działa na mobilnej. Trwało to około 3-4 tygodnie. Przemęczyłem się i jest spokój.

Na to jedynie pomóc może blokada wyskakujących okienek. To niezbyt etyczne, bo blokujesz także reklamy, z których żyje forum, ale jeśli administracja nie ogarnia przekazywanych w zawartości treści, to sorry.

• 2 tygodnie później...

naprawdę nikt nie chce choć wytłumaczyć czemu tak jest ? u mnie wciąż w wersji mobilnej jest to gł...no, tylko już inne niż wyżej przedstawione.

i wymieniłem źródło :D jest dobrze !

Darek 89

Bezlitosna niusia

-Tak samo miałem 26-27.06

Dziś już nie.

Tylko przy przewijaniu poniżej podstawy ekranu.

1. Jest tam wyraźnie napisane że od wchodzenia na strony dla dorosłych więc dlaczego mówisz że to forum/

2. kup iPhonea tu problem nie występuje

A tak poważnie to jest jakis skrypt na stronie który w wersji mobilnej powoduje takie łobuzerskie ataki.

Dobrym rozwiązaniem jest przeglądanie forum z aplikacji Tapatalk.

Masz wszystkie fora pod ręką w jednej aplikacji, łatwe przeglądanie treści, powiadomień, dodawanie obrazków do tematów wprost z aparatu czy galerii.

Naprawdę ta aplikacja mocno ułatwia życie, nie wyobrażam sobie innej metody grzebania w forum za pomocą telefonu, a mam ich 4 (fora) i jest naprawdę bardzo łatwo.

Marantz SR5008 + UD5007 + Tonsil Siesta 5.0 + Taga TSW90 v3

Yamaha R-N602 + CD-S300 + Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB DC + Pylon Pearl Monitor

Wszystko przez cycki, niestety...

...albo stety :)

Marantz SR5008 + UD5007 + Tonsil Siesta 5.0 + Taga TSW90 v3

Yamaha R-N602 + CD-S300 + Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB DC + Pylon Pearl Monitor

Darek89

Te zrzuty ekranu niegramatyczne i bez ludzkich literówek.

Nawet jakby były po naszemu wstrzymałbym się niczym Pirx z "Testu pilota...

Wymyk rozsądniejszy od wnikania w treść.

Absurdalnie sensacyjną.

Raz na jakis czas zdarza mi się sytuacja złośliwych reklam. Telefon wibruje itp

Ostatnio ze 3dni temu. Musiałem zamykać zakładki i wchodzić od nowa.

?👈

Czyli mówisz, Grzesiu, że to wszystko przez cycki?

Ale u mnie już ok. Dwa dni dawało w kość, ale samo znikło.

Bo pewnie przestałeś wchodzić na strony z cyckami. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.