Skocz do zawartości
IGNORED

Heco celan gt 902 vs Heco The New Statement vs Magnat Quantum 1009s

Arturas

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie,jezeli ktoś je posiada któreś z tych kolumn, proszę o opisanie brzmienia,jakie braki w brzmieniu lub czego za dużo i jaką barwą grają,czy chłodna,czy cieplejszą,czy neutralna i które ewentualnie mają najbardziej naturalny dźwięk i dobrą przestrzeń itd.Dzięki :-)

Hej.

Powie ci wprost że jak siądziesz i odsłuchasz wszystkich trzech kolumn to wybierzesz Heco The New Statement.

Tu za bardzo nie ma co porównywać i opisywać musiał byś to usłyszeć w muzyce New Statement wymiata. Szczegółowość na mega wysokim poziomie, wokal bezpośredni, bas troszkę twardszy ale nie przesadnio ze świetną dynamiką.

Pozdrawiam i polecam ;)

Mnie interesuje brzmienie kolumn,czytalem że Magnat Quantum 1009s są rewelacyjne,ale S4home zdeklasował konkurencję,chcialem się dowiedzieć czy po prostu jest tańsza alternatywa do New Statement,ale widać nie ma :-) jaka muzyka i z czym będzie grało jest w tym temacie nieważne,to nie jest temat muzyczny,ani o wzmacniaczu :-)

jaka muzyka i z czym będzie grało jest w tym temacie nieważne,to nie jest temat muzyczny,ani o wzmacniaczu :-)

hmm. jak mówisz że to nie ma znaczenia, to nie zostaje Ci nic innego jak czytać dalej.

• Moderatorzy

Chodzi mi o to że to moja prywatna sprawa,mi chodziło jak w temacie o kolumny tylko,a nie jakiej muzyki słucham prawda :-)

Gra cały system, nie same kolumny

Lucarto Audio Ferro IA40 ; Maraim Welese 3.2, Hegel HD25, Raspberry PI4 + Allo digione Signature, Cambridge Audio 752BD, Lucarto Audio Albero

Miałam: Audio Academy Hyperion IV Plus, Haiku Audio Bright MK4

Wiem,ale interesowało mnie tylko brzmienie kolumn w tym aspekcie :-) proszę moderację, temat do zamknięcia,b o nie doczekam się rzetelnych porównań, mało kto ma te kolumny widać :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.