Skocz do zawartości
IGNORED

sharp optonica SM-5200

squid

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos wie cos o tym wzmacniaczu albo chociaz o serii bo mam cos i sam nie wiem co to jest, wiem tyle ze brzmi relatywnie lepiej od jakiejs starej unitry albo diory 2x15W(byla w nieorginalnej obudowie i nie moglem dojsc co to za model).

https://www.audiostereo.pl/topic/13908-sharp-optonica-sm-5200/

mialem kiedys kaseciaka tej firmy. Modelu nie pamientam ale cos pozne lata 80, duzo aluminium, diodowe wskazniki oraz ciezkie mechanizmy. Generalnie w kwesti dzwieku to nadziwic sie nie moglem ze kaseta moze tak dobrze grac, gdzie oprócz szumów roznica do CD byla dla niewprawnego ucha prawie nie do zauwazenia.

Jezeli ten wzmak wazy ze 20kg wyglada jak ruska maszyna szyfrujaca i konstruktorzy tez chcieli osiagnac podobne efekty jak w moim kaseciaku (jakosc a nie wyglad) to mozesz smialo brac. Od diory bedzie lepsiejszy, moze nawet lepszy od wielu dzisiejszych wzmakow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.