Skocz do zawartości
IGNORED

NAD S 300 czy VINCENT SV 233

kiki

Rekomendowane odpowiedzi

Mogę kupić NADA używanego lub VICKA nowego za ok.4kilozł.Co Wy na to co wybrać-mam dylemat.Parę razy naciąłem się na używanych.NAD S 300 ma 2 lata 2 właściciel nic więcej nie wiem -niby w stanie b.dobrym-Pomóżcie doradźcie -warto braćużywańca-lepszy od Vicka czy nie za bardzo?

https://www.audiostereo.pl/topic/13870-nad-s-300-czy-vincent-sv-233/

Vincenta mogę szczerze polecić, tylko mała uwaga, nierozgrzany nie gra dobrze, a rozgrzewa się niemal pół godziny, wtedy dopiero pokazuje co potrafi. Weź to pod uwagę przy ewentualnych odsłuchach.

Napewno NAD tylko nie Vincent to nie ten dzwiek z nadem to sie nie porowna.Nad S300 to duza kultura opanowanie i totalna jakosc wykonania rasowy wzmak wykonany w srodku tak ze nazwa nad az nie pasuje powinnien byc krell albo inny USA piecyk.

• 7 lat później...

4k to ten vincent kosztowal 10 lat temu. WIec dla mnie cena raczej nie na miejscu. Wazne tez z czym to bedzie gralo. Za 4k masz spory wachlarz mozliwosci na allegro.

Przeczytaj sobie datę ostatniego postu...

Wtedy ten NAD nowy miał dla mnie cenę kosmiczną, ale na jego widok ślinka mi ciekła.

Stare dzieje nie warte rozgrzebywania jak ten historyczny temat.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Vicka użytkuję od 2005 roku.Działa bez zarzutu.W odpowiednim towarzystwie zagra również bardzo dobrze.U mnie jest to Yamaha CD-S2000 i Studio 16 Hertz Mimo.Podzialam uwagę McGyvera,wymaga rozgrzewki przed właściwym odsłuchem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.