Skocz do zawartości
IGNORED

Ash i martwe zło wykończeni przez torrentowych zlodziei

Gość bartosz_55239

Rekomendowane odpowiedzi

Nie karmcie trolla. Każdy post, nawet ten w którym z niego kpicie go tuczy. A co do trolla, uważaj w stanach które zapewne tak kochasz, za walkę z piractwem za to co napisałeś oddawałbyś już ostatnią koszulę naszym adwokatom, a resztę długów skończyły by wnuczęta spłacać. Także radzę przeprosić, zanim tutaj ktoś się poczuje obrażony, a nie tylko rozśmieszony...

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Campbell jakoś pozwany przez nikogo nie został. Zresztą to by była groteska, aktor anulowanej serii Evil dead pozwany przez użytkownika torrentow za pomówienie...

Ja oczywiście mogę przeprosić. Tylko że to nie zmieni faktu czym jest nielegalne ściąganie .

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

No i to koniec serii 3. Ostatni odcinek był nawet fajny. Oczywiście w sieci płacz i zgrzytanie zębów , każdy pisze jak to lubi tą serię ale za późno .

• 11 miesięcy później...

Wydaje mi się, że każdy choć raz w życiu korzystał z torrenta albo innego nielegalnego źródła bez

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .. Jednak jakoś nie mówi się o konsekwencjach. Czy były jeszcze podobne sytuacje?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
W dniu 21.04.2018 o 17:54, Gość bartosz_55239 napisał:

Wszyscy złodzieje kradnący muzykę i filmy to kryminaliści . Campbell ma racje

Wszyscy wypisujący takie pierdoły powinni się w główkę popukać. Z Brucem na czele....

W dniu 25.04.2018 o 08:47, Gość bartosz_55239 napisał:

Napisz do aktora Evil dead czyli Bruce Campbell a by nie wyzywał użytkowników torrentow od kryminalistów bo w Polsce jest dziadowskie prawo. Powinien cię zrozumieć że u nas kradzież nie jest kradzieżą. Nawet cię przeprosi może

Chłopie daj sobie spokój. Ten serial, to była taka kupa, że nawet nie da się tego nazwać karykaturą samego siebie. Dałeś się wkręcić zawiedzionemu Bruceowi ( bo kasa mu się bidulkowi nie zgadza ) i uwierzyłeś, że to piracenie zakończyło tę wspaniałą produkcję :-). Podziwiam naiwność.

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

Dłużej jak dwa odcinki, na szczęście krótkie, to nie da się tego gniota oglądać. Z ciekawości zapodałem na HBO GO. 

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

W dniu 5.06.2019 o 21:35, daru0105 napisał:

Dłużej jak dwa odcinki, na szczęście krótkie, to nie da się tego gniota oglądać. Z ciekawości zapodałem na HBO GO. 

No widzisz, a niektórzy płaczą ( lubiany niegdyś przeze mnie Bruce ) i winę zrzucają na zwykłych oglądaczy :-)

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.