Skocz do zawartości
IGNORED

www.hifiengine.com brak dostępu z Polski ?

cyp

Rekomendowane odpowiedzi

Musiałem czymś zawinić :( bo przy próbie logowania mam taki komunikat "The name ***@***.pl is a reserved username." Przy próbie odzyskania hasła, mówi "Sorry, ***@***.pl is not recognized as a user name or an e-mail address." . Napisałem do właściciela domeny ale nie wiem czy coś to da ... Na stronie nie ma innej możliwości kontaktu :(

Tak dla pewności spytam - nie próbujesz czasem zarejestrować nowego użytkownika z loginem takim, jak sam masz?

Nie :))) konto jest przypisane do mojego maila :) a po kliknięciu linku do rejestracji pojawiło mi się takie coś "Sorry but this feature is no longer available in your region" ....

edit:

Ja mam albo miałem konto, tylko nie mogę się do niego zalogować :( w FAQ na liście krajów tzw. "nieobsługiwanych" nie ma Polski ... chyba nikt nie przejął mojego konta ...

Niestety z komórki mam to samo ... f@k :( a działa Wam zakładka rejestracja albo przypomnienie hasła ? Może macie jakiegoś bezpośredniego maila do admina ? Dziwne jak cholera, może dolnyśląsk to już geograficznie chiny :P

Użyj jakiegoś proxy zlokalizowanego w USA, będziesz w innym regionie.

To jest trywialne zabezpieczenie, łatwe do obejścia.

Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka

Użyj jakiegoś proxy zlokalizowanego w USA, będziesz w innym regionie.

To jest trywialne zabezpieczenie, łatwe do obejścia.

Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka

I tu się kolega zdziwi :) próbowałem, to trywialne zabezpieczenie ma w nosie wszelkiego rodzaju oszustwa i Ci jeszcze powie, że się chowasz za vpn-em ;)

HiFiengine wycina userów z polski, pakistanu i podobnych. Jesteśmy u nich na liście banowanych i tyle. Też próbowałem przez VPN, wykrywają to i wycinają. Możecie próbować, ja potwierdzam, że nie warto, polska jest u nich na banie.

Czy któryś z kolegów, mógłby na forum strony hifiengine lub po przez panel kontaktowy spytać o co chodzi z tą blokadą rejestracji z Polski ? Na moje maile nikt nie odpowiada, pisałem na [email protected] oraz po przez contactprivacy.email. Bez możliwości zalogowania nie mam możliwości zadać pytania :( Nie dostałem informacji, że moje konto zostało zablokowane lub usunięte. Przestała też działać strona vinylengine.com ... dziwne to wszystko.

Witam,

Polska jest razem z Pakistanem, Rosją, Rumunią itp. na liście banów. Jest to napisane w ich FAQ nawet. Poza tym banują też VPNy, też próbowałem, byłem użytkownikiem przez 30 godzin, potem ban.

Niestety należy się do nich logować z jakiejś cywilizacji, DE, albo EN.

Zatem nie ma co pisać, oni z Azją nie gadają

Witam,

Polska jest razem z Pakistanem, Rosją, Rumunią itp. na liście banów. Jest to napisane w ich FAQ nawet. Poza tym banują też VPNy, też próbowałem, byłem użytkownikiem przez 30 godzin, potem ban.

Gdzie w faq-u znalazłeś Polskę ? Ja tam odszukałem tylko taką informację: "Country level: sadly, due to high levels of abuse we are no longer able to publish this website in the following regions: China, Hungary, Pakistan, Romania, Thailand, Sri Lanka, Vietnam" Trudno, się mówi. Trzeba mieć ich w d@pie, świat się nie skończy.

Jeszcze z w/w nie korzystałem. Powodzenia.

Korzystam dosyć często, do 3 instrukcji dziennie można ściągnąć bezpłatnie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jeszcze z w/w nie korzystałem. Powodzenia.

Dzięki, znam i korzystam :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dlaczego ponownie? Tydzień temu bez problemu się zalogowałem. No chyba, że chodziło Ci o rejestrację jak przed chwilą napisałeś.

Pod koniec lutego nie mogłem się tam zalogować, brak odpowiedzi ze strony webmastera a przy próbie utworzenia nowego konta wyskakiwała informacja, że z regionu, z którego próbuję utworzyć konto się nie da :( i tak było jeszcze tydzień temu. Cześć osób pisała, że im działa ... coś tam się musiało podziać bo przez kilka dni vinylengine w ogóle nie działał. Pozdrawiam, Cyp

• 1 rok później...

Czy ktoś z kolegów mających dostęp do hifiengine byłby tak uprzejmy i pobrał dla mnie materiały na temat onkyo sc 90. Nie jestem w stanie się zalogować co nie jest nowością jak czytam. Z góry dziękuję za pomoc i poświęcony czas. 

Pozdrawiam Łukasz 

13 godzin temu, tajniakos napisał:

Czy ktoś z kolegów mających dostęp do hifiengine byłby tak uprzejmy i pobrał dla mnie materiały na temat onkyo sc 90. Nie jestem w stanie się zalogować co nie jest nowością jak czytam. Z góry dziękuję za pomoc i poświęcony czas. 

Pozdrawiam Łukasz 

Podaj maila to podeślę. Chodzi ci o katalog 1979 ? Jest po niemiecku jakby co. 

W dniu 5.03.2018 o 05:59, Breshnew napisał:

Witam,

Brednie jakieś ?

Czasami mają problemy techniczne , wystarczy odczekać kilka dni i wszystko wraca do normy

A to nie jest tak, że jest problem z rejestracją dla nowych użytkowników z Polski? Bo logowanie dla tych, którzy mają już konto wydaje się być działać poprawnie.

Asustor AS-5002T z MPD + Amanero + AD1865 .3lite DAC + Autorskie PRE + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

na tę chwilę:

logowanie ok.

Personal: Location: PL; History: Member for, 10 years 18 weeks

rejestracja nowego usera "Sorry but this feature is not currently available in your region"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.