Skocz do zawartości
IGNORED

Interkonekt Van del hul - the name...proszę o pomoc.

czesiek85

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam wyżej wymieniony interkonekt Van del Hul - The name....zgubiła mi się nakrętka do gwintu jednej z końcówek..czy ktoś ma pomysł czym to zastąpić albo gdzie to kupić.....?

To jest trochę dziwne

Pelna racja ;)

a ja się zastanawiam nad tym kablem, warto dać 300zł ? bo teraz mam RCA Melodika, a czy VDH będzie lepiej ?

Melodika jest poprostu dobra do niewymagajacych systemow, nawet bardzo dobra. VDH to pulka wyzej poprostu z tym, ze jest bardzo wiele modeli z ktorymi sobie nie poradzisz jesli ich nie znasz.

Lubie elektronike, ktora prezentuje moje dzwieki, tak jak to sobie wymarzylem..

a ja się zastanawiam nad tym kablem, warto dać 300zł ? bo teraz mam RCA Melodika, a czy VDH będzie lepiej ?

Miałem tego The Name i Melodikę i wolałbym Melodike. W zasadzie w tej cenie to i tak najbardziej Chord C-line ale to inne granie.

Miałem tego The Name i Melodikę i wolałbym Melodike. W zasadzie w tej cenie to i tak najbardziej Chord C-line ale to inne granie.

W tym ukladzie masz racje ;)

VDH ma tez inne kable ;) i tu juz bys sie zdziwil pod wieloma wzgledami. Mam w szafie wiele tego oj wiele..

Lubie elektronike, ktora prezentuje moje dzwieki, tak jak to sobie wymarzylem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.