Skocz do zawartości
IGNORED

M2tech young ! Wymiana kondensatora w sekcji zasilania. Znaczna poprawa !

darek89

Rekomendowane odpowiedzi

Ja ma m z m2tech hiface evo i to juz polecam z czystym sumieniem. Inna klasa dźwięku.

Jeżeli nie sluchałes z hiface evo to polecam. W hiface też zabawiłem się z kontami zasilaniu.

MK3 na razie chyba podziekuję, mimo że zabawka z tyloma możliwościam, wodotryskami (nawet jest balans) i to raczej zostanę przy pierwszej wersji.

Żebym był zdecydowany na nowy produkt , to dac powinien mi maty przez głowę ściągnąć. I niestety na razie raczej sie wstrzymam.

Najlepiej zagrał jak dotychczas audio gd R7R-2, takie gabarytowe monstrum.

Ja ma m z m2tech hiface evo i to juz polecam z czystym sumieniem. Inna klasa dźwięku.

Jeżeli nie sluchałes z hiface evo to polecam

co się poprawiło z tym hiface evo ? napisz coś więcej bo może się skusze :) kto wie hehe :P

co się poprawiło z tym hiface evo ? napisz coś więcej bo może się skusze :) kto wie hehe :P

Hahah szczerze?

WSZYSTKO! Najwięcej zyskuje bas, większe zróżnicowanie ale reszta też do przodu.

Dźwiękowo dla mnie najlepsze polaczenie jest na aes/aby (xlr).

Najlepiej zagrał jak dotychczas audio gd R7R-2, takie gabarytowe monstrum.

Przepraszam powinno być R2R-7.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.