Skocz do zawartości
IGNORED

Konfiguracja Yamahy rx-v67x bez TV

mariuszelectro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, czy ktoś ka pomysł jak S konfigurowac kino domowe yamahy bez tv?

Chodzi o konfigurację głośników drugiej strefy.

Bo mam problem, nie mam TV..... a posiadane monitory nie obsługują FHD.....i jest du..a

Default nic da bo jest basic (bez drugiej strefy)

A ampli będzie wykorzystany jako dwustrefowy odtwarzacz audio ( z sieci ),

A przy okazji można wydusić więcej stref (używając innych kanałów), mam do nagłośnienia 4 pomieszczenia, może grać to samo z tm samym poziomem głośności......

Dziękuje za sugestie.

https://www.audiostereo.pl/topic/135699-konfiguracja-yamahy-rx-v67x-bez-tv/

Jaki to dokładnie model amplitunera? Nie ma takiego czegoś jak "rx-v67x"... Zmora internetu, pisanie "prawie" poprawnie, bo przecież każdy wie o co chodzi, a jak nie to się domyśli :/ Napisz proszę DOKŁADNIE jaki to model.

Jeśli jest opcja sterowania przez przeglądarkę internetową lub aplikację mobilną to powinno się dać to ustawić w ten sposób.

Jaki to dokładnie model amplitunera? Nie ma takiego czegoś jak "rx-v67x"... Zmora internetu, pisanie "prawie" poprawnie, bo przecież każdy wie o co chodzi, a jak nie to się domyśli :/ Napisz proszę DOKŁADNIE jaki to model.

Jeśli jest opcja sterowania przez przeglądarkę internetową lub aplikację mobilną to powinno się dać to ustawić w ten sposób.

Przepraszam, dokładnie jest to model RX-V673, przez aplikacje mobilną AVcontroller i stronę WWW nie da się tego ustawić (na mój obecny stan wiedzy)

Przepraszam, dokładnie jest to model RX-V673, przez aplikacje mobilną AVcontroller i stronę WWW nie da się tego ustawić (na mój obecny stan wiedzy)

Jeśli ogólnie jest skonfigurowany ten amplituner, to powinien być do niego jakiś dostęp po sieci i w panelu WWW powinny być wszystkie opcje dostępne, tam można byłoby to ustawić. Gdybyś tam lub w aplikacji nie znalazł tego, to zostaje tylko menu ekranowe czyli trzeba podłączyć do jakiegoś TV/monitora.

Też mi się wydaje że powinieneś to mieć na kontrolerze. Nie pamiętam już tego modelu tak dobrze ale w nowym na poziomie Music Cast jest to do zrobienia. !!

Dziękuje za odpowiedzi. Ale tak jak pisałem,

Nie ma takiej opcji na www, ani na kontrolerze, a monitora ten sprzęt nie obsługuje...... mimo, zaznaczenia opcji w advanced setup - ma sprawdzać obsługiwane rozdzielczości .

Muszę gdzieś pożyczyć tv .....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.