Skocz do zawartości
IGNORED

Pioneer 656 mark ii oraz magnat supreme 1002

Dawid Sikorski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym usłyszeć opinie o takim połączeniu ponieważ głośniki mam Magnat supreme 1002 a szukam wzmacniacza. Czytałem opinię o pioneer a 656 i chcę taki nabyć chyba ze macie jakieś inne propozycje co do wzmaka do około 600zl

A 656 to nie jest żadna rewelacja ale do wyciągnięcia w przyzwoitych pieniądzach. Najlepiej zestawiać go z mocno jasno grającymi kolumnami, ponieważ ma dość ciemne brzmienie. Nie słuchałem nigdy Magnat Supreme 1002 więc nie wiem jakie brzmienie one prezentują...

Z moich doświadczeń jak je podłączyłem to od razu wzrosły wysokie tony, niskie tak sobie chociaż to może ze względu na tylni bassreflex i złego ułożenia kolumn, dołożyłem kabel klotz LY240 2x4mm niskie tony wzrosły. Mam nadzieje że pioneer doda trochę basu. A co do wzmacniacza to raczej będzie to też pioneer ale a676 raczej różnicy nie ma miedzy a656 chyba tylko w wyglądzie

Wybór padnie na denona ale sąsiad ma znajomego co chce sprzedać yamaha ax592 tylko niewiem czy zawracać glowe czy lepszy będzie denon pma 860 od yamaha ax592 co sadzicie bo obu nie słyszałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.