Skocz do zawartości
IGNORED

Interconnect Red's Music

Czlowiek97

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry. Od pewnego czasu szukam niedrogiego, ale porządnego interconnecta. Pewien Pan, od którego zakupiłem inne kable, polecił mi interconnect polskiej firmy Red's Music. Twierdzi, że po przetestowaniu kilku modeli, dwa z nich mogą śmiało konkurować z O WIELE droższymi konkurentami. Ceny Red's Music za 1mb. z konfekcją oscylują się w granicach 70-160zł. Jako, że ten Pan propaguje i sprzedaje produkty tej firmy(oczywista rzecz, że nie będzie ich krytykował), zwracam się do Was z pytaniem czy ktoś z Was testował/posiada interconnect tejże firmy? Ja osobiście nie znalazłem w internecie nic nt. interconnectów. Tylko i wyłącznie o intrumentalnych itd. Pozdrówki.

Trudne czasy tworzą silnych ludzi, silni ludzie tworzą dobre czasy, dobre czasy tworzą słabych ludzi, a słabi ludzie tworzą trudne czasy

https://www.audiostereo.pl/topic/135355-interconnect-reds-music/
Gość

(Konto usunięte)

Ja mam interconnect za parę zeta Red...

Mam podpięty nim tuner analogowy...

Brzmi świetnie.

Jakość potwierdzona na przykładzie instrumentalne do gitary...

Świetny, zero zakłóceń, trzasków.

Mam drugi...wygląda też solidnie...niestety tylko wygląda :-)

O taki...

post-60060-0-65384600-1508674000_thumb.jpg

Zamiast użyć tego sformułowania: niedrogiego, ale porządnego interconnecta

lepiej było napisać, czy idzie o mechaniczną stronę, czy konkretną zmianę barwy...

Bo o zachowaniu wszystkiego co wychodzi np. z CD'ka jest jakoś mało wpisów ;-)

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Zamiast użyć tego sformułowania: niedrogiego, ale porządnego interconnecta

lepiej było napisać, czy idzie o mechaniczną stronę, czy konkretną zmianę barwy...

Bo o zachowaniu wszystkiego co wychodzi np. z CD'ka jest jakoś mało wpisów ;-)

Strona mechaniczna nie jest dla mnie bardzo istotna. Nie musi być zbudowany tak jakby miał przetrwać 100 lat i sprawiać wrażenia, że kosztuje 1000zł. Za to oczekuje od niego jak najmniejszych zniekształceń. Cenowo musi pasować do wartości reszty zestawu(ok 2 tyś). Bo przecież nie kupię w takim przypadku kabelka za 25% wartości zestawu :)

Trudne czasy tworzą silnych ludzi, silni ludzie tworzą dobre czasy, dobre czasy tworzą słabych ludzi, a słabi ludzie tworzą trudne czasy

Dzień dobry. Od pewnego czasu szukam niedrogiego, ale porządnego interconnecta. Pewien Pan, od którego zakupiłem inne kable, polecił mi interconnect polskiej firmy Red's Music. Twierdzi, że po przetestowaniu kilku modeli, dwa z nich mogą śmiało konkurować z O WIELE droższymi konkurentami. Ceny Red's Music za 1mb. z konfekcją oscylują się w granicach 70-160zł. Jako, że ten Pan propaguje i sprzedaje produkty tej firmy(oczywista rzecz, że nie będzie ich krytykował), zwracam się do Was z pytaniem czy ktoś z Was testował/posiada interconnect tejże firmy? Ja osobiście nie znalazłem w internecie nic nt. interconnectów. Tylko i wyłącznie o intrumentalnych itd. Pozdrówki.

No, baaa. :-D

Który producent nie twierdzi, że jego produkty są na poziomie konkurencji kosztującej dużo drożej. Osobiście nie wierzę w takie bujdy. Jest dobra relacja jakości do ceny i to tyle.

Temat kabli na forum trudny, bo pełno tu krzykaczy.

Strona mechaniczna nie jest dla mnie bardzo istotna. Nie musi być zbudowany tak jakby miał przetrwać 100 lat i sprawiać wrażenia, że kosztuje 1000zł. Za to oczekuje od niego jak najmniejszych zniekształceń. Cenowo musi pasować do wartości reszty zestawu(ok 2 tyś). Bo przecież nie kupię w takim przypadku kabelka za 25% wartości zestawu :)

Dokładnie.. cenowo tak do około 7% i będzie git..:)

Lubię słuchać.. oglądać.. czytać.. ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.