Skocz do zawartości
IGNORED

PopcornHour A-500 PRO, Dune Hd Duo 4K vs inne strumieniowce

zabsonik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałem się dowiedzieć jak odtwarzacze strumieniowe typu PopcornHour A-500 PRO, Dune Hd Duo 4K mają się do odtwarzaczy Marantz NA 6005, Onkyo NS-6170 i Pioneer N-50A jeśli chodzi o jakość dźwięku.

Nie ukrywam że chciał bym kupić odtwarzacz sieciowy do plików flac, dsd itp. opcjonalnie mogą też być formaty filmowe. Jeśli by się okazało że nie odstają jakością to były by bardziej uniwersalne za sprawą odtwarzanych filmów.

Czy ktoś z was ma jakąś wiedzę na temat tych odtwarzaczy i jak u nich z dźwiękiem ?

Gość

(Konto usunięte)

Nie jak się mają do akurat tych otwarzaczy co podałeś ale różnica pewnie jest. Ja robiłem przesiadkę z Dune Base 3D na Oppo 105D tak więc przeskok był ogromny. Miałem do tego dune podłączony Dac Cambridge dacmagic, tutaj już różnica nie wielka, bynajmniej nie warta różnicy w cenie. No ale zawsze to dwa klocki na półce a nie jeden.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.