Skocz do zawartości
IGNORED

głośniki stereo do Denon dra-545RD

wojkow

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, potrzebuję pomocy w zakupie głośników do amplitunera denon dra 545rd mam dwie propozycje które mi przypadły do gustu pod wzgledem wyglądu i nie wiem które się najlepiej nadają

1.Grundig FL 10 (ciekawy wygląd)

2.Tonsil Perfect 150

słucham wszelakiej muzyki najczęściej z radia, laptopa nie za głośno bo mam małe dziecko pokój około 18metrów. Zależy mi najbardziej na jakości wokali nie mega basie. Początkowo miałem przeznaczyć około 300 zł ale mogę max 500.

Bardzo proszę o opinie i inne propozycję w tym przedziale.

ale jak to padło? tak losowo? ;-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

losowo nie losowo ... spodobały mi się wizualnie, cena 370zł wydawała mi się uczciwa, trochę poczytałem i kupiłem ;) Jestem zadowolony, ładnie grają, delikatny bas zadawalające wokale.

teraz jeszcze potrzebny mi odtwarzacz cd najlepiej denona :)

dcd 590 80zł albo dcd 695 90zł który lepszy? czy to mniej więcej podobne modele?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.