Skocz do zawartości
IGNORED

ampiltuner do JBL studio 2 pack 280

ufokokos

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Zastanawiam się jaki amplituner byłby optymalny dla tego zestawu . Zależy mi na obsłudze usb i jak największej ilości formatów i żeby miał jakieś opcje korygowania akustyki. Nie musi mieć tych sieciowych bajerów bo z nich nie korzystam . Fajnie by było by obsługiwał 4k (choć da się to chyba ominąć podpinając odtwarzacz BD z 4k bezpośrednio do TV, a sam dźwięk kablem optycznym do ampli ? ) Wyjście Pre-out też by było mile widziane aby sobie posłuchać muzyki w stereo,chyba że amplituner będzie tak dobry że sam w sobie dobrze zagra w stereo. Poczytałem trochę forum i już wiem że Onkyo jest awaryjne ,yamaha za ostra w brzmieniu, marantz z obsługą 4k dostępny dopiero w droższych modelach, może Sony ale czy charakterem dźwięku podejdzie pod ten zestaw kina ? budżet do 2,5k mogę dołożyć te 500zł jeśli skok jakościowy będzie odczuwalny.

dziękuję i pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/132928-ampiltuner-do-jbl-studio-2-pack-280/

Zalezy jaki odtwarzacz,jak z dwoma hdmi,to jeden do amplitunera audio,a obraz do telewizora,i nic nie traci.Jaki to ma być amplituner nowy,czy używany.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dzień dobry.

Biorąc pod uwagę Twoje wymagania, konfigurację kolumn, zdecydowanie zwróciłbym uwagę na amplituner Denon AVR-X3300W (https://www.q21.pl/denon-avr-x3300w.html). Wiem, że jest to znacznie wyższa kwota, jednak urządzenie wyróżnia się bardzo dobrą jakością dźwięku o charakterze pasującym do kolumn JBL. Dodatkowo AVR-X3300W ma pełen komplet wyjść pre-out na wszystkie kanały, tak więc w przyszłości zawsze możesz rozbudować swój system o końcówki mocy. Wyposażenie w dekodery jest pełne.

Przyjrzyj się proszę mojej propozycji, w przypadku pytań oraz specjalnej oferty cenowej dla forumowicza oczywiście służę pomocą. Zapraszam jednak serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, porównania.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Może być używany . Q21 zabiłeś mnie tą kwotą :D ale jak upoluję używkę do 3k to na pewno to przemyśle. Marantz od dariusz964 też wydaje się być spoko . Dzięki za propozycje chłopaki . Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.