Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz do ... hmmm flac

manfred1

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy

Rucia cały czas mam zagwozdkę bo laptop mam 3 metry od wzmacniacza. Malinkę podłącze RCA do wzmacniacza. Natomiast internet po kablu podłącze do malinki ale w jaki sposób będę wysyłał piosenki z aplikacji Tidal na maline i na wzmacniacz?

Przez aplikację bubbleupnp na telefonie lub tablecie. Działa bardzo stabilnie.

To ja się też zgłoszę, przetestuję go, a co :)

Zapraszam :)

Lucarto Audio Ferro IA40 ; Maraim Welese 3.2, Hegel HD25, Raspberry PI4 + Allo digione Signature, Cambridge Audio 752BD, Lucarto Audio Albero

Miałam: Audio Academy Hyperion IV Plus, Haiku Audio Bright MK4

Przez aplikację bubbleupnp na telefonie lub tablecie. Działa bardzo stabilnie.

Tylko że ja chce z Windowsa 10 puszczać z laptopa. Grzebanie w telefonie to nie dla mnie.

Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

• Moderatorzy

pliki flac, radio puścisz z pc po wejściu na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ale tidal przez bubbleupnp. Możemy też zainstalować kodi na malince i tam jest aplikacja tidal którą można obsługiwać klawiaturą podpiętą do maliny, a tv robi za monitor (malinka ma wyjście hdmi).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Lucarto Audio Ferro IA40 ; Maraim Welese 3.2, Hegel HD25, Raspberry PI4 + Allo digione Signature, Cambridge Audio 752BD, Lucarto Audio Albero

Podpinanie klawiatury do maliny odpada. Ponieważ pracuje na monitorze podłączonym do laptopa to tu muszę muzę zmieniać.hmmm no i mam zagwozdkę.

• Moderatorzy

Ukryta Zawartość

a taka też nie wchodzi w grę ?

Ukryta Zawartość

To z takich gotowych rozwiazan są urzadzenia typu Denon DNP730, użytkowanie tego jest koszmarne moim zdaniem, ale skoro szukasz czegos takiego to do twoich potrzeb się nada.

Dlaczego?

?👈

Niestety ale jednak nie zakupię maliny. Przyszła w stanie rozłożonym na części. Tylko że nie jest problem w tym aby ją złożyć tylko w tym że Linn Kazoo dobrze się sprawuje z plikami Tidal wysyłanymi na mój wzmacniacz. Pliki flac wysyłam foobar tak więc chyba malina jest zbyteczna. W takim razie trzeba ją odesłać i kwotę dołożyć do kolumn które uważam za najsłabszy póki co segment mojej muzyki. Wszystkim dziękuję za pomoc.

• Moderatorzy

Granie z foobar , a maliny to inna jakość. Nic na siłę, nie będę Cię namawiać :)

• Moderatorzy

Dla mnie tak. Poczytaj to forum

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Z Netflixem na malinowym może być problem. To jedno co mi się gryzie z potrzebami kolegi Manfreda. Reszta, tak jak pisze koleżanka Rucia: złóż malinowego, posłuchaj i przekonaj się sam.

Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.