Skocz do zawartości
IGNORED

Amperex bungle boy 6dj8, fani wymiana informacji

darek89

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich Panowie jak w Temacie, wasze spostrzeżenia na temat tych lampek, które warto, rocznice, rodzaje itd.

Osobiście używam tego rodzaju lampek w anthem integrated 2, w przedwzmacniaczu.Jak narazie mam bungle boy z O getter z 1961 z harlen. Jestem bardzo zadowolony z tego co prezentują i w tym momencie lecą już do mnie 2 kolejne pary Amperex bungle boy O getter z 1960 oraz Amperex bungle boy D getter z 1959. Jestem bardzo ciekawy różnicy miedzy "O" A "D" getter.

Tymczasowe lampki graja bardzo ladnie ale zauważyłem że jedna bardziej szumi i jak przylozy ucho do glosnika to słychać takie delikatne trzaski, nie wpływa to na jakoś grania ale martwi mnie i zastanawia czemu.

Pozdrawiam

Kolego czasem człowiek się myli lub pisze coś przekraczając. Miało być heerlen, może słownik zmienił i tak zostało. Kolego hubertrs napisałem wyżej że mam Amperexy bugle boy i jedna z nich właśnie wydaje takie dziwny szelest, a oprócz tych kupiłem już następne dwie pary. Pozdrawiam

Zakladasz watek jeden pod drugim obydwa z blednymi nazwami, nie chwytasz sarkazmu i nadal oczekujesz ze ktos bedzie dyskutowal, na dodatek probujesz byc opiniotworczy na temat czegos czego jeszcze nie slyszales.

Czasem lepiej nic nie mowic i wyjsc na idiote niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci.

kolego założyłem pierwszy wątek bo nie chciałem wtopić 200 zł, i poproszę o usuniecię go ;) drugi założyłem bo nie próbuje być opinio twórczy lecz czekam na tą OPINIE. I chętnie dowiedział bym się takich informacji o jakie poprosiłem, ale inni jak widać wolą pouczać o czym innym, może zły dzień ?

Nie chce ciagnac nic nie wnoszacej sprzeczki, poprostu nie zasmiecaj forum.

Pozdrawiam

Czasem lepiej nic nie mowic i wyjsc na idiote niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci.

Przedewszystkim zamien lampki miejscami i zobacz czy trzaski przeniosa sie na nastepny kanal, ale zanim to zrobisz to przeczysc delikatnie piny lamp.

Tak już zmieniłem miejscami i przeniosło się. Zamówiłem papier ścierny 1500 chce nim wyczyścić nóżki. Czy jest możliwe że trafiłem naprawdę na NOS i lampka może po wygrzaniu będzie ok ?

To nie sa objawy nie wygrzanej lampy, raczej dokonujacej zywota. Nie czekaj na papier, wez pilniczekndo paznokci i delikatnie przeczysc, jest szansa na to ze piny sa zasniedziale.

Ten dźwięk jest naprawdę bardzo słabo slyszalny, trzeba przyłożyć ucho do kolumny i się wsluchac. Teraz akurat słucham wiec jutro przeczyszcze nóżki i napisze czy pomogło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.