Skocz do zawartości
IGNORED

Kupię subwoofer

Szeryf79

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

na forum jestem nowy, to znaczy forum czytuję, jednak nie logowałem.

Posiadam zestaw Heco Music Style 1000 + Marantz PM8005. Z racji tego, że mam dość duże pomieszczenie (około 40m2) chciałbym do owego zestawu dokupić suba, gdyż lubię jak gra głęboko, soczyście i tłusto :). Mam na oku dwa modele;

Jamo Concerto J 112 lub Klipsch R-112SW. Jeżeli ktoś ma na zbyciu takowy model zapraszam na prv. A może ktoś handluje sprzętem i posiada w sprzedaży coś takie, także zapraszam na prv.

Sobwoofer będzie używany głównie do stereo, może ktoś z Was użyłby czegoś innego, proszę także o propozycje.

https://www.audiostereo.pl/topic/131148-kupi%C4%99-subwoofer/

Podzwon troche a towar z drugiej nie bedzie potrzebny bo w brew pozorom mozna sporo zejsc z ceny "allegro". Przy kwocie ponizej 3 tys dostaniesz ww klipscha jak i wiekszego brata 115 i to juz bedzie tłussssciutko w 40metrach

Absolutnie nie daj sie wciągnąc w t5 czy t7 rela i inne minimalne zamkniete pudelka bo kolumny masz mocarne i potrzebujesz czegos co dotrzyma im kroku a z t7 bedziesz beczał na 100% jak poruwnasz do 115. Lepiej wydac 100 czy 150zl i wypozyczyc przynajmniej 2 z nich dla porownania u siebie w domu niz kupic po namowach na forum w ciemno i włosy z glowy rwac(zakladam ze masz co rwac )

Subfan,

na głowie nie ma już prawie co rwać :) Sporo opinii przemawia za klipschem. Trochę już podzwoniłem i popytałem i rzeczywiście polecany jest klipsch. Jeżeli chodzi o muzykę to nie są to skrzypce ani pianino ani też nie flet :), po prostu energiczna muzyka współczesna. Jeżeli chodzi o kolumny heco to na prawdę dają radę, jednak jak się człowiek osłucha to chcę się więcej a ja lubię jak czasami szyba zadrży :)

Gość

(Konto usunięte)

Otwarte modele klipscha bedą ok za niewielki $$$ bo sa wydajniejsze w takim pomieszczeniu,o relach zapomnij( przereklamowany,podskakujacy badziew) Napisz do S4 na priv co do ceny a sie zdziwisz.

Otwarte modele klipscha bedą ok za niewielki $$$ bo sa wydajniejsze w takim pomieszczeniu,o relach zapomnij( przereklamowany,podskakujacy badziew) Napisz do S4 na priv co do ceny a sie zdziwisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.