Skocz do zawartości
IGNORED

Konkretne kino domowe

Pictures

Rekomendowane odpowiedzi

Ja również ostatnio szukałem jakiegoś sprzętu do kina domowego. Ostatecznie postawiłem na Amplituner HARMAN KORDON HK 3770, kolumny KLIPSCH Reference R-26F. Jestem bardzo zadowolony z tego rozwiązania, dodatkowo skorzystałem z kodu promocyjnego, którego znalazłem na serwisie z promocjami

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Nie dość, że otrzymałem zniżkę na sprzęt, to jeszcze otrzymałem zwrot za zakupy za skorzystanie z tego kodu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Że dobrze czy że źle?

zawsze będą za słabe, na tym polega impreza :)

ktoś napisał że sub zbędny nie wspominając nic o pomieszczeniu i kolumnach.. chodzi o proste odniesie.

Sub oczywiście w kinie potrzebny, nie wiem jakie miałeś Pictures doświadczenia, że jak piszesz masz po tym traumę.

Wydać 25 tyś na kino i nie mieć suba to dla mnie całkowite nieporozumienie. W muzyce stereo nie musisz używać suba, ja np. nie używam.

Druga sprawa, nie wiem czemu ludzie tak często patrzą na bajery w amplitunerze, spotify, jakieś opcje, serwisy internetowe itp. Te urządzenia do tego nie służą. Amplituner ma być jak najlepszy dźwiękowo i mieć jak najlepszy system autokalibracji.

Od bajerów są osobne urządzenia wszystkomające nazywane odtwarzaczami multimedialnymi. One dużo lepiej sprawdzą się w tej roli, kosztują kilkaset złotych i jak po paru latach wchodzi coś nowego to zmieniamy odtwarzacz, a nie cały amplituner za kilka tysięcy, np. coś takiego:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Fetek, no tak to też prawda.

Omen kino bez suba to jak auto bez wycieraczek. Jechać się da ale nie w każdych warunkach.

A że to dość drogie urządzenie na tle reszty systemu to wiele osób to "olewa".

Amplitunery muszą to mieć .

Jeśli firma z ma to x też to wprowadza bo nikt by ich nie wybierał i tak to działa.

Wogole w opcji amplitunera kina nie powinno być opcji stereo było by po prostu po problemie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.