Skocz do zawartości
IGNORED

Wybór kolumn Onkyo

youuw

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Potrzebuję je do słuchania ostrego brzmienia, lecz i zależy mi na dobrym basie. Wzmakiem wstyd się chwalić - z chin oparty na scalaku TDA7498 2x100W klasy D. Budżetem również nie pogrzeszę - 200zł, więcej niestety nie mogę wydać, lecz celuję w sprzęt używany. Pomieszczenie niesymetrycznych kształtów. Mógłbym go przedstawić je na schemacie, lecz nie sądzę, aby w nim akustyka była specjalnie genialna. Natomiast kiedyś zmienią położenie i będą w kwadratowym pomieszczeniu 3x3 metry.

Pozdrawiam.

Wzmacniacza nie znam więc do niego się nie odniose.

Co do kolumn to dobrze że napisałeś. Bo z tych modeli onkyo nie osiągniesz dźwięku jakiego szukasz.

Rozejzyj się za monitorami wharfedale, starszymi magnatami.

Pozdrawiam

O ile odpowiadają ci kolumny 4 Ohm to pomyśl nad Arcus TS 100 (aktualnie na tablicy - nie moje,żeby była jasność). Myślę ,że za 200zł trudno będzie kupić coś lepszego

Homo sapiens do myślenia potrzebuje całego mózgu, a nie tylko lewej strony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.