Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki nowy gramofon polecicie za 5-6tys zł?

Therion

Rekomendowane odpowiedzi

A nie lepiej coś takiego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

avid wygląda podobnie , ale nie wiem jak z ceną stoi.

Nowy 7,5 kzł z ramieniem pro-jecta czyli ok 2 kzł więcej.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Classic od pro jecta. Cena ok. 1000 € euro.

Ukryta Zawartość

Cudo. Z wkładka ortodonta Silver.

Firma sprzedająca najwięcej gramofonow na Świecie. Czyli firma inwestująca najwięcej w rozwój (aby nie placic podatków). Klasyczny wygląd. Nowe ramię. Nowa wkładka od ortofona specjalnie dla tego modelu.

Ukryta Zawartość

Classic od pro jecta. Cena ok. 1000 € euro.

Ukryta Zawartość

Cudo. Z wkładka ortodonta Silver.

Firma sprzedająca najwięcej gramofonow na Świecie. Czyli firma inwestująca najwięcej w rozwój (aby nie placic podatków). Klasyczny wygląd. Nowe ramię. Nowa wkładka od ortofona specjalnie dla tego modelu.

Zapomniałeś dodać ze Pro-Ject to firma która się za bardzo ceni. Deseczka silniczek i cena z kosmosu. Ja wiem ze cała branża audio ma sie nijak do prawdziwych cen swoich wyrobów,ale nie dajmy się zwariować.

Ukryta Zawartość

Zapomniałeś dodać ze Pro-Ject to firma która się za bardzo ceni. Deseczka silniczek i cena z kosmosu. Ja wiem ze cała branża audio ma sie nijak do prawdziwych cen swoich wyrobów,ale nie dajmy się zwariować.

No akurat taki komentarz do gramofonu z linka to trochą jak kulą w płot.

Najgorsze to mieć do czynienia z zakompleksionym Polaczkiem, któremu dano odrobinę władzy.

"Beware of all those in whom the urge to punish is strong". Nietzsche.

E tam gryzie kwestia gustu. Wyraźne nawiązanie do LP12, czy też TD160. Stąd też śmiem twierdzić że taka nazwa. W sumie nie można zaprzeczyć że ten The Classic jest uczciwie wyceniony.

Najgorsze to mieć do czynienia z zakompleksionym Polaczkiem, któremu dano odrobinę władzy.

E tam gryzie kwestia gustu. Wyraźne nawiązanie do LP12, czy też TD160. Stąd też śmiem twierdzić że taka nazwa. W sumie nie można zaprzeczyć że ten The Classic jest uczciwie wyceniony.

Mnie ten wyłącznik gryzie w oczy, chociaż i tak go nie kupię. Mam swoją markę. Staroć za porównywalną cenę.

a i wyceną bym polemizował , serio to wolałbym dołożyć do avida , albo za granicą poszukać taniej.

Głupio wygląda włącznik za złotówkę , w tak drogim urządzeniu , jak kołpaki na ferrari.

Głupio wygląda włącznik za złotówkę , w tak drogim urządzeniu , jak kołpaki na ferrari.

Na szczęście ferrari mnie nie podnieca i może mieć albo nie mieć kołpaków wszystko jedno albo inny wynalazek zamiast kół :)

A tu się akurat nie zgodzę Bolo , mam matę która waży 730 g i jest różnica nie mówiąc o ciężkich talerzach . A zapomniałem dodać tą matę mam gumową :-)) . To ten tt ma grać czy się dobrze prezentować ?

bartek obiecuje , że jeszcze o tym pogadamy :) będzie pewnie powód . Ja jako matę odkryłem ostatnio sypatex , ale czy zmiany są bardziej związane vta , czy materiałem maty trudno oceniać bo nie chce mi się lenc-a zdejmować i obracać.

A jaka to mata?

Chyba ma grać i wyglądać. ;P

Pj zerżnięty z klasyków i tyle , włącznik to pikuś - tylko dlaczego nikt nie napisze ile waży np talerz w tej podróbie ?

Stawiam na jakieś 3,5 kg skoro całość waży 10,2 kg.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Bolo materiał maty ważny a i ciężar jej też , Hiraoka Disk-se 22 tak to się zwie . Mam tez mate Platter mate Kanadyjską lżejsza ale materiał coś jak sorbotan . Hi w tej cenie to gramofon może grać lub tylko wyglądać - razem się nie da tego połączyć przy nowym tt .

Stawiam na jakieś 3,5 kg skoro całość waży 10,2 kg.

Popatrz na chassis , mój Kenio ma talerz 1,4 kg a całość waży koło 14 kg !
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.