Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki do PC

alt_77

Rekomendowane odpowiedzi

krok 1:

poszukuję słuchawek do komputera. Będą wykorzystywane do słuchania muzyki ze spotify oraz gier (LoL). Nauszne, bez znaczenia czy zamknięte lub otwarte, na męską czaszkę czyli nie małe. Tak, żeby znikały na głowie na godzinę (płyta lub jedna gra), potem mogę je ściągnąć na chwilę.

Nie boję się sklepów zagranicznych, jestem fanem uznanych marek.

Nowe lub używane (ale nie konstrukcje vintage) w cenie 350 PLN, max 400.

krok 2:

DAC uzależniony od wybranych słuchawek

https://www.audiostereo.pl/topic/130638-s%C5%82uchawki-do-pc/

Będziesz kupować w ciemno? Może niedaleko(albo w Twoim mieście) jest jeden ze sklepów mp3.store - mają w miarę bogaty wybór, możliwość odsłuchu, doradzić też coś mogą. Jak byłem u nich to sprzedawca polecał mi modele spoza ich dystrybucji - więc z wciskaniem na siłę własnego szrotu tez nie powinno być problemu.

Też proponuję posłuchać. Wczoraj byłem w sklepie z budżetem 600-700 zł a wyszedłem z Superluxami 681. Grały dla mnie najlepiej z całego towarzystwa które przesłuchałem (z 10 par różnych wokółusznych). Także stwierdzam po raz kolejny że cena nie gra :)

Jasne, że jeśli będzie taka możliwość to zamierzam posłuchać. Mam nadzieję, że między świętami a nowym rokiem znajdę na to czas. Bardziej chodziło mi o wskazanie na które słuchawki zwrócić uwagę, których szukać do odsłuchu albo jakie używane brać pod uwagę. Np ktoś w innym wątku polecał AKG K612 PRO i faktycznie mają niezłe opinie w sieci. Choć nowe przekraczają budżet, zamierzam je sprawdzić, bo używane zdają się być w moim zasięgu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.