Skocz do zawartości
IGNORED

Qed Ruby jak podłączyć - pomocy :)

prestigemedia

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o pomoc w podłączeniu kabli Qed Ruby Anniversary Evolution do kolumn i wzmacniacza.

Po wycięciu izolacji głównej w kablu poza miedzią widzę środkowy kanał i 5 szarych przewodów plastikowych - czy mam to odciąć? Jeżeli spłatę całość to nie zmieszczę końcówki kabla do terminali...

Proszę Was o pomoc :)02d129807c12656f50e9916422d0d0cb.jpg1a8d411951aca5196d002fca7277590a.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To nie są żadne przewody tylko zwykłe rurki które mają oddzielać linki. Powycinaj je i tą ze środka.

Kilka lat temu pewien oszołom twierdził,że jest to izolacja powietrzna doskonale wpływająca na prezentacje basu.I nawet to słyszał...!

De gustibus non est disputandum

Kilka lat temu pewien oszołom twierdził,że jest to izolacja powietrzna doskonale wpływająca na prezentacje basu.I nawet to słyszał...!

Ja słyszę kable i niestabilne ustawienie kolumn na podłodze ale do czegoś takiego bym się nie posunął.

Kable w zasadzie przereklamowane według mnie. Fakt, że dość charakterystyczne w brzmieniu ale kiepsko przekazują informacje na średnicy i wyostrzają górę. W dodatku szybko śniedzieją. Za to bas fajny.

Ja słyszę kable i niestabilne ustawienie kolumn na podłodze ale do czegoś takiego bym się nie posunął.

Kable w zasadzie przereklamowane według mnie. Fakt, że dość charakterystyczne w brzmieniu ale kiepsko przekazują informacje na średnicy i wyostrzają górę. W dodatku szybko śniedzieją. Za to bas fajny.

Są Ludzie i Taborety.Ale bas fajny.

De gustibus non est disputandum

A to z ciekawości zapytam , na jakie wymieniłeś ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.