Skocz do zawartości
IGNORED

Marantz pm 11s3 i dobór kolumn.

f16

Rekomendowane odpowiedzi

Kwota do dyspozycji to 15tys.zl. Szukam kolumn do wzmaka Marantz pm 11s3. W grę wchodzą kolumny podlogowe do 25m2. Zestaw ma zagrać muzykę klasyczna. Zastanawiam się nad kolumnami Tannoy, coś z Dynaudio, czy też Sonus Faber. Inne propozycje mile widziane? Z czym sluchacie tego Marantz? Pozdrawiam

Tannoy Definition dc8t. Bo słyszałem, ze to ciekawe połączenie. Wiec odslucham.

https://www.audiostereo.pl/topic/130351-marantz-pm-11s3-i-dob%C3%B3r-kolumn/

Dzień dobry.

Zapraszam na odsłuch francuskich kolumn Apertura Armonia (http://q21.pl/apertura-armonia.html), może to być konfiguracja, która bardzo mile Cię zaskoczy.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Dzień dobry.

Zapraszam na odsłuch francuskich kolumn Apertura Armonia (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ), może to być konfiguracja, która bardzo mile Cię zaskoczy.

Jak to by zagrało z PM 17 KI?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

De gustibus non est disputandum

Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, nie miałem przyjemności odsłuchu kolumn Apertura z PM17, dlatego nie jestem w stanie wiarygodnie odpowiedzieć.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, nie miałem przyjemności odsłuchu kolumn Apertura z PM17, dlatego nie jestem w stanie wiarygodnie odpowiedzieć.

Rozejrzę się w swoim mieście,może znajdę te kolumny.

Sluchal ktoś Tannoy Definition dc8t? Jakie odniesliscie wrazenia z odsluchu? Jestem umowiony na odsluch.

Mamy nadzieje,że opiszesz wrażenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.