Skocz do zawartości
IGNORED

Grudniowe marzenia Audiofila-Melomana

Yankes

Rekomendowane odpowiedzi

Zbliża się nowy rok i jak każdy normalny entuzjasta dobrego grania mam swoje marzenia.W przyszłym roku chciałbym sprezentować sobie kolumny,które zostaną ze mną na dłużej...Może i Wy Szanowni Koledzy napisalibyście czego spodziewacie się po Nowym Audiofilskim 2017 roku? Potraktujcie to jako fajną zabawę może jednak dla niektórych będzie ona bardziej realna!

De gustibus non est disputandum

https://www.audiostereo.pl/topic/130334-grudniowe-marzenia-audiofila-melomana/

Super...podoba mi się z pełnym humorem i na luzie....

Dzięki

Chciałbym zobaczyć następcę...

BC Acoustique EX-362D

Baltalb Endo 2 ( Tylko tutaj... proszę funkcjonalność ) Muszę jakoś podpiąć konsolę PlayStation 4 Pro

: )

Gry przygodowe ... " Wyłącznie Single Player !!! " ... 

Gość numik

(Konto usunięte)

Fajny pomysł ;)

Mikołaju, poproszę Hegla H160 lub Rosta w takim razie, wszystkie płyty z listy, Marantza cd52mkiise, coax Kimbera dv-30 (Illusion też przyjmę;p), dobrą sieciówkę Furutecha, 2 bass trapy, dobre dyfuzory :)

Fajny pomysł ;)

Mikołaju, poproszę Hegla H160 lub Rosta w takim razie, wszystkie płyty z listy, Marantza cd52mkiise, coax Kimbera dv-30 (Illusion też przyjmę;p), dobrą sieciówkę Furutecha, 2 bass trapy, dobre dyfuzory :)

Podpisuję się pod Twoimi marzeniami....szczególnie te dyfuzory!

Dzięki

Chciałbym zobaczyć następcę...

BC Acoustique EX-362D

Baltalb Endo 2 ( Tylko tutaj... proszę funkcjonalność ) Muszę jakoś podpiąć konsolę PlayStation 4 Pro

: )

Chłopaki od Baltlaba będą pracować,dadzą radę!

CD z HDCD z ripowaniem na HDD w bit-perfeciee

Reaktywacja Sansui . Tego prawdziwego a nie indyjskiego właściciela praw do marki.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

CD z HDCD z ripowaniem na HDD w bit-perfeciee

Reaktywacja Sansui . Tego prawdziwego a nie indyjskiego właściciela praw do marki.

Reaktywacja Sansui....piękne marzenie!Myślę,że większość z Nas chciałaby tego samego.

..a ja chciałbym wreszcie dopasować sobie kolumny do posiadanego systemu......i może zmienić lampkę na bardziej mocarną.....niewiele , a jednocześnie bardo dużo / szczególnie mamony /.

I kilka gierek na ps4pro, mam uncharted 4 do ogrania. Na tlou2 chyba nie ma co liczyć w 2017..

Polecam Uncharted 4. Klimat, i przygoda na najwyższym stopniu " konsolowatości " że tak się wyrażę.

Naughty Dog... Mistrzowie.

The Last of Us 2...Nie wolno popędzać Mistrzów.

PlayStation ma najlepsze studia, i gry.

Gry przygodowe ... " Wyłącznie Single Player !!! " ... 

Łoł! Ja to mam tego trochę :-)

Najpierw remont salonu pod stereo-kino. Potem tuning cdka. Wymiana amplitunera i kolumn (oprócz frontów) i rozbudowa do 7.1.2. Potem dopieszczenie całego systemu kabelkami. Potem ps4 pro, VR i nowa kiera do wyścigów. A najważniejsze to bym sobie drugiego bobasa strzelił :-)

Projektor epson tw5300, jakiś ekran, kolumny bodnar audio hornton 2

I kilka gierek na ps4pro, mam uncharted 4 do ogrania. Na tlou2 chyba nie ma co liczyć w 2017...

Coraz bardziej podobają mi się Wasze marzenia....

a ja bym chciał Lavardina isx reference z jakimiś kolumienkami do kompletu:)

Kolega wysoko postawił poprzeczkę...

..a ja chciałbym wreszcie dopasować sobie kolumny do posiadanego systemu......i może zmienić lampkę na bardziej mocarną.....niewiele , a jednocześnie bardo dużo / szczególnie mamony /.

Mamy podobne marzenia...kolumny!

Myszator niezle jestes zakrecony ale musze Ci przyznac, ze Eli z The Last of Last to absolutna ikona gier video i boje sie, ze tego Arcydziela "gejmingu" nawet psiaki nie sa w stanie przebic i czasem mysle, ze lepiej bedzie jak The last of us 2 nigdy sie nie ukaze. Dla mnie to Dzielo skonczone i niestety nie do przebicia....

Chcialbym miec profesjonalnie przygotowany akustycznie pokoj, ktory wyglada jak pokoj a nie studio w radiu hah Poprawka - the last of us, ta lumia mnie wykonczy...

-Salva Mea-

Micro seiki RX 1500 :-)

Bajerancka maszyna

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ja jestem zadowolony z tego co mam ale lubię być jeszcze bardziej zadowolony ! Dlatego mam marzenia które spełniam :-) . Yankes świetny temat . Pozdrawiam

Chciałbym system ze zwrotnicą aktywną i żeby to zagrało.Choć skromniej zadowoliłbym się nowym oktetem lamp mocy, takie co by wykop miały na dole :)

arcam 23t > synthesis ensemble el84 > excite x16 (mod.)

A ja mam coś z bardziej przyziemnych spraw.... Chciałbym by moja druga połowa nie czepiała się o to, że kupuję płyty czy to CD czy winylowe....Bo przecież z internetu można ściągnąć za darmo mp3 i nagrać.... :)

Kupić kiedyś 200W ( mocy ciągłej) wzmaniacz i przy....ć tak , żeby się poczuć jak przy scenie na koncercie rockowym !!! Jak na razie nawet Onkyo TX 8150 jest zbyt mocne i niedawno sąsiad wywalił mi bezpieczniki na klatce schodowej o godz. 23 - a w/g mnie wcale nie było aż tak głośno :(.

Moje marzenie zacznę więc od tego:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Jak myślicie przybliży mnie to do głównego marzenia odnośnie melomanii ? ;)

Pozdro :)

Ukryta Zawartość

*****Sprzęt: Bezprzewodowy Boombox Hykker Sound Storm z Biedronki*****

Idź Pod Prąd. Z prądem płyną śmieci.

To ja poproszę bańki EL34 RFT NOS - dobrane w oktet

Ty już dostałeś najwspanialszy prezent!Ale bańki będą super!

Chciałbym być zadowolony z tego co mam ;-)

Takie marzenia spełniamy na poczekaniu!

Ja jestem zadowolony z tego co mam ale lubię być jeszcze bardziej zadowolony ! Dlatego mam marzenia które spełniam :-) . Yankes świetny temat . Pozdrawiam

Dziękuję....ale zdradź nam to marzenie!

Noooo doooobra, chcialbym pracowac w q21. Chlopaki przygarniecie? Hehe

Klimatyczny lokal się marzy Koledze?

A ja mam coś z bardziej przyziemnych spraw.... Chciałbym by moja druga połowa nie czepiała się o to, że kupuję płyty czy to CD czy winylowe....Bo przecież z internetu można ściągnąć za darmo mp3 i nagrać.... :)

Oj z tym może być trudniej.Pragmatyczna Kobieta!

Kupić kiedyś 200W ( mocy ciągłej) wzmaniacz i przy....ć tak , żeby się poczuć jak przy scenie na koncercie rockowym !!! Jak na razie nawet Onkyo TX 8150 jest zbyt mocne i niedawno sąsiad wywalił mi bezpieczniki na klatce schodowej o godz. 23 - a w/g mnie wcale nie było aż tak głośno :(.

Moje marzenie zacznę więc od tego:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Jak myślicie przybliży mnie to do głównego marzenia odnośnie melomanii ? ;)

Pozdro :)

Na pewno jesteś na właściwej drodze i w odpowiednim miejscu...Idź zawsze pod prąd!

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.