Skocz do zawartości
IGNORED

Subwoofer do Yamaha PianoCraft MCR-N670D

Ufi4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zakupilem wieze Yamaha PianoCraft MCR-N670D wszystko jest ok tylko brakuje mi basu sprzedawcy doradzali mi zmiane kolumn ale wole zaczac od dokupienia subwoofera . Zastanawiam sie nad zakupem Focal cube 3 cena to ok 1200zl

Czy mozecie cos powiedziec o tym polaczeniu nigdzie nie moge znalezc informacji o tym glosniku a sprzedawca mowil ze jest bardzo dobry...

Sprzet stoi w salonie w bloku 20-30m2. Dziekuje z gory za pomoc

Jeżeli słuchasz muzyki stereo to sub nie jest Ci niezbędny. lepiej podmienić głośniki. Sprzęt nie jest duży więc trzeba iść do salonu audio i posłuchać różnych zestawień. Reszta zależy od Twoich preferencji.

Powodzenia w poszukiwaniach. I napisz jak się zakończą.

Ale to prawda- wymiana kolumn na niżej schodzące, łatwe do napędzenia (6-8 ohm) i dość skuteczne, jest z pewnością do muzyki lepszym wyjściem, jak dokupienie subwoofera.

Temat nowych kolumn zdecydowalem przelozyc 1 rzecz ktora chcialem zrobic to dokupic ten subwoofer tylko nie wiem jaki a pozniej ewentualnie wymienie kolumny. Prawie jestem zdecydowany na focal cub 3 tylko chcialem zasiegnac opini, sprzedawca mowil mi ze bas z tego glosnika zespaja sie z dzwiekiem z kolumn i nie slychac ze jest obecny 3 glosnik co daje swietny efekt... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.